Nuffnang Ads

Thursday, December 30, 2010

MELAKA RIVER CRUISE..

Minggu lepas,25 hb 12,Hari Krismas yang lepas,aku n kakak2 ku plan g melaka.Saje jalan2 Melaka. Melihat perkembangan Melaka,yang mana aku penah sekolah dulu kat sini masa form 4 n 5 kat SM Teknik Melaka Tengah,Bukit Katil. Lama dah tak round2 secara detail.Biasanya kalau aku g sini,pegi untuk kursus atau jalan kejap-kejap je.

Masa kat melaka ni kitorang dok kat homestay yang merangkap rumah pak sedara aku kat sana. Hari yang first tu,kitorang naik river cruise. Ramai betul manusia yang nak naik bot ni. Harga tiket untuk dewasa ialah RM10 n untuk kanak-kanak,harganya RM5. Bagi aku ok la..tapi yang tak menahan tu.bunyi bising betul. Mana taknya,sebelum nak naik bot ni,ada la jual mainan yang macam bunyi trompet tu. Gamatnya la.. asik la ditiupnya bila selisih dengan bot lain. Bising sangat.. So,kita layan gambar je la..

Ni la rupanya bot tu..cute je..


0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...