Nuffnang Ads

Thursday, December 16, 2010

Shopping...J Card Members at Mid Valley..

pic from gocari.blogspot.com
Hari ni g shopping lagi...yeehaaa..J Card Member's Day di Mid Valley. Last week dapat sms ngatakan ada sale ni..So, apa lagi..amik kesempatan untuk meronggeng la jap.Pergi dalam tengahari, ingat kan senang la nak cari parking.Waktu keje kan.. Tapi,ramai nya yang amat. Nak carik parking pun bukan main susah. 5 kali tawaf la..
Dalam minda ni memang ingat nak cari lipstick je la..Tapi bila dah masuk dalam JJ..waaahhh rugi kalo tak membeli.Sale sampai 70%.Berbaloi2..

Senarai hasil belian aku hari ni..
1. T-shirt Schwarzenger sebanyak 4 helai.
2. T-shirt Diadora sebanyak 3 helai.
3. T-shirt Kiko 1 helai je.
4. Seluar Kiko 1 helai je.
5. Handbag Sembonia
6. Kasut hitam Valentino Rudy Italy
7. Lipstick MAC Pro Longwear Lipcreme A60. (best betul kaler dia.Natural gitu)

Jom layan gambar..
hmm mood hari natal..

patung beruang tu sangat best dipeluk.Besar gile..

cantik..

ni la lipstick MAC yang aku dok carik..

dia guna kan kantung tu ganti plastic bag.. banyak gunanya beg tu..
Lepas habis ronda-ronda, masuk mana-mana shop lot yang berkenan..isi perut lak. Masuk Kenny Rogers la.. lama dah tak makan sini. So apa lagi..layan perut lak.. Ohhh lupa lak nak story. Jumlah pembelian aku kat Jusco tadi membolehkan aku dapat voucher RM30. So ingat pas ni nak gunakan la kat mana-mana Jusco yang terdekat.Rugi beb kalo tak guna  masa tengah ada jualan murah ni.. Seronok..
Sambung shoppping lagi la pas ni nampaknya..atau pun jamu mata je la pas ni.Nak kena simpan duit lak untuk bercuti..:)

0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...