Nuffnang Ads

Friday, December 31, 2010

Shopping..Melaka..

Bila pegi jalan,mesti la ada barang yang dibeli.. Masa kat Melaka ni,kitorang pegi Melaka Mall dulu.Sebabnya akak aku nak beli kan swimming trunks untuk anaknya. Lepas tu keeseokannya,kitorang pegi Dataran Pahlawan. Jalan sana n aku nak carik seluar pallazo.Dulu aku ada beli kat situ.Carik kat tempat lain tak sama yang aku beli kat Dataran Pahlawan ni. Carik la..alih-alih ada tinggal satu je..so aku amik la. Sempat tu tinggalkan no phone kat butik tu. Kalu ada restock barang kontek bagitau. Nanti boleh la aku borong kaler-kaler yang ada.

Lepas tu,kitorang ke Mahkota Parade..Kat sini, aku dapat tambah 1 lagi hand bag.. So, untuk tahun baru nak masuk kejer ni aku dah ada 2 beg tangan.Memborong blouse sebanyak 3 pasang..

Sachs..Diskaun 50+20%..untuk hari krismas je..

Sembonia. J Cards Day MidValley..50%.. Bag ni aku tgk kat Mahkota Parade, tak de less langsung. Tak rugi aku beli ari tu..
Tresor in Love, Lancome

Flora By Gucci.. Best bau dia

Lady Million,Paco Robanne. Bau pun best..

0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...