Nuffnang Ads

Wednesday, December 8, 2010

Tudung Ohh Tudung... PEARL HAYA..


Pearl Haya Gallery merupakan butik tudung untuk wanita muslimah. Pelbagai pilihan dapat kita miliki disini. Aku skang ni dah jatuh cinta gak dengan kualiti, bentuk yang sangat cantik. Memang puas hati membeli disini. Dah banyak jenama aku ada. Ariani, Sri Munawwarah Design, Hajaba, Kimi'sOnWeb, D'Haja. Smua ni memang ok la..Aku saje je nak menambah koleksi Pearl haya plak.Tengok design macam-macam. Kalau masuk butik dia..hmm memang rambang mata. Susah nak pilih.

Harga memang la kalau ikutkan mahal..tapi kalau ada kad ahli..kita akan dapat 10%. banyak gak tu. Tapi kalau nak lagi banyak,.tunggu la besday yer. Hari tu aku dapat 30% hanya pada hari besday aku. Boleh beli sampai 20 pasang tudung plak tu. Memang berbaloi. Korang bayangkan harga selai RM99,lepas less 30% ko akan bayar hanya RM69.30 sahaja..Haa pilih la baper banyak yg ko nak..Tapi kena apply kad ahli dulu la yer.Bayar RM25 aje n jangka hayat kad ni setahun je.Tapi hanya dapat digunakan di Pearl Haya Gallery Senawang n Shah Alam aje.. Sebab butik ni ada kat tempat ni je..Tapi kalau agen banyak la.Tapi tak leh la guna kad ni.
kad PH


Jom la layan gambar..
 
design cun,visor lawa

design ni aku ada beli

yang ni pun aku ada.kain denim.cun
Cun kan.Ada kaler pink.

Nice hijau..

sweet purple..

Red.Cun nya...
style selendang panjang pun ada.Memang cantik.
Gambar ni aku amik dari website http://pearlhaya.com/

Aku akan menambahkan lagi koleksi aku.. Tapi kalau nak oder melalui intenet pn ok..Klik je kat link atas tu. Korang leh pilih kat situ.Antara sebab aku jatuh cinta tudung PH ni kerana:

  • Jahitan sangat kemas
  • Visor cun,terletak je bila pakai.Aku ni muka bulat.Tapi bila kenakan tudung ni,nampak ok je..
  • Kain yang digunakan berkualiti
  • Design yang pelbagai. Ada antara nya yang membuatkan leher nampak tinggi.Contoh macam gambar kat atas tu.

Memang la banyak tudung macam ni kat luar dengan harga murah.Aku ada beli gak..tapi lain rasanya. Alih-alih beli gak tudung yang mahal ni. Kepuasan yang berbeza.Banyak gak yang tiru ala-ala macam Pearl haya..tapi beza la..Sape yang ada minat tu..singgah le tgk website nya.. :)





0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...