Nuffnang Ads

Wednesday, February 23, 2011

Abang posmen suka barang saya ehh?????


LAAA Posmen ni lari nak bagi surat aku..Patut la seminggu tak sampai-sampai..ISH222..
Hi, /hihi. Hari ni nak story pasal ketidakpuasan hati aku pada abang posmen ni..Biasanya kalau tak de orang dekat rumah..Bagi la surat cinta mengatakan suruh pegi amik sendiri .. Ni tak...seminggu tau aku tunggu barang.. Takut je sampai kat tangan orang lain. Dah la aku nak sangat gunakan barang tu...Cuak tau.../sweat


Tapi, tak pe la.Dimaafkan untuk kali ni,sebabnya aku pun dapat maklumat baru pasal Pos Malaysia ni.. Lain kali aku akan terus layari website Pos Malaysia dan terus jejak kat mana barang aku dah sampai.. Pas tu, siap boleh call khidmat pelanggan dia buat aduan dan pertanyaan..So, sekarang dah terjawab nape abang posmen simpan barang saya lama-lama sangat ni.. 


Anda pernah tak barang yang dipos dengan laju, tapi tak sampai-sampai dalam masa yang lama?? Ni bukan Pos laju dah namanya..kena tukar jadi Pos lambat.. /bye


5 idea dari anda:

Redbloodsnow said...

so far zie tak pernah lg kena kes cam gnie. always on time je reach zie..hehe

Millomocca Danique said...

comel la onion tu..ajarkan sy cne nak letak boley>
neway i follow u do hit me back darl..;)

Nur Hanani said...

@Millomocca Danique

Onion yang mana comel?i tak paham.. thanx k follow i..nanti i follow u balik..")

Nur Hanani said...

@Redbloodsnow

zie,memang biasanya tak penah ada prob.. kali ni je.. :( tapi dah dapat dah barang i..

KiD said...

so far kid takde msalah dengan pos nih.. cuma kalau pos hari jumaat pastu ada public holiday ke.. lambat laaa sket.. huhuuh..
"dijamin sampai esok" hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...