Nuffnang Ads

Thursday, February 24, 2011

Apple MAC...


PICS DARI EN GOOGLE

Hi,/hihi. Tadi masa pegi office untuk tanyakan pasal stok inventori makmal MPV, pembantu pejabat tanya aku.. 

PAR: Cikgu mengajar grafik kan?Nak tak apple  mac laptop? Ada ni..tapi tak de orang nak guna. Apple kan     lain sikit.
Saya :.Oh, ada ke? ok gak kalau dapat pakai..Tapi nanti nak kena jaga la payah. Hak kerajaan ni..
PAR : Pandai-pandai cikgu la jaga.Dari tak digunakan,baik cikgu pakai..
Saya : Dalam hati ada taman..Hahaha..Apple MAC tu..(macam nak amik...)


Jadinya,sekarang tengah berfikir-fikir /hmm. Nak ambil tawaran guna Apple MAC ke tak??


7 idea dari anda:

Kaseh said...

silaaaa laaa amekk...laju berbloging tuh..hehe kemudahan da ada..apa lagi.. :P

Redha said...

tunggu apa lagi cikgu..pucuk dicita ulam mendatang. kecil tapak tangan, nyiru kami tadahkan..hehe..
oh yer..lupa plak..cikgu di tag oleh sy. sila ke http://cintakandaku.blogspot.com

Nur Hanani said...

@Kaseh

tu la..nak guna la rasanya..

Nur Hanani said...

@Redha

tu la..ni dah tadah luas-luas..tunggu nak pegang je..OIC ditag??ok..

Sekamar Rindu said...

salam...

comelnyaa kaler laptoppp tuu

eynda said...

Jangan lepaskan peluang...ambik je...tapi apple ni ada setengah software dia tak accept...contoh photoscape....

Nur Hanani said...

@eynda

Tu la..nak kena explore dulu. Kalau ok, guna aje..Yang sendiri punya simpan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...