Nuffnang Ads

Friday, February 11, 2011

Bangga dengan My Sweet Love HA-NA-NI..

Hi, /hihi. 
Hari ni nak cerita pasal bilangan pelawat yang dah mai jengok kat blog aku yang serba kekurangan dan masih baru lagi dalam alam bloggers ni. Pada mulanya, memang zero ilmu pasal blog ni. Tapi banyak aku belajar dengan tutorial blog yang aku terjah. Dapat ilmu baru.. :) Walaupun aku ni seorang guru..tapi hal-hal seperti ini tidak aku pelajari sebelum ni. Dulu kalau buat website pun kena guna coding HTML.Tapi dah lama aku tinggalkan dunia coding ni. So, dah lupaaaaa....

Bila aku berjinak-jinak dengan blogspot ni. Rupanya senang je..Dah disiapkan segala macam. Cuma perlu tambah sana-sini je untuk menyedapkan lagi. Macam masakan la kan.. Selepas 3 bulan aku belajar mengenai alam ini, akhirnya dapatlah juga aku jumlah pelawat yang ok bagi aku..Ni kalau bloggers otai baca ni,mahu digelakkan.(Ada ke bloggers otai nak baca blog aku ni??/wahaha berangan-angan je la dulu). Alahaiiii setakat 32 orang yang mai jengok blog ko satu hari pun nak heboh?? Tapi aku rasa, untuk aku yang amatlah baru ni..dah syukur sangat.. Bukan senang nak bagi orang jengah blog kita ni. Sape la aku.. bukan seperti bloggers yang hebat diluar sana tu.Aku sedar diri..Saya budak baru belajar..


Jumlahnya tak banyakkan????Tapi aku rasa bersyukur..Ada juga yang nak jengok blog aku ni. Lagi bertambah semangat aku nak update blog aku hari-hari dengan pelbagai cerita dan informasi untuk berkongsi bersama..
Ini adalah untuk bilangan pelawat yang jengah pada 10 Februari 2011..


2 idea dari anda:

Zyash said...

Lepas ne ZYASH pulak nak jadi follower.. Make sure selalu updated eh Cikgu...hehe..Teringat cikgu kat sekolah dulu2..Rindu kenangan semua 2..
Jom Beriadah Menaiki BUGGY RIDE di TAMAN BOTANIKAL MELAKA

Contest Senyum Tak Nampak GiGi

Nur Hanani said...

Hahaha..sape ni yer?anak murid sekolah mana?tak perasan lak cikgu..sori.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...