Nuffnang Ads

Sunday, February 27, 2011

Bata..Comfit..Best..

Hi,/hihi Kasut jenama Bata ni memang best, selesa disarungkan dikaki.. 


Selama 3 hari BATA buat sales untuk jenama comfit nya..Sales sebanyak 20%. So, 27 Februari ni hari last la..So, masa tunggu akak aku pilih kasut sukan dia untuk masuk contest big walk Tesco, aku pun tengok-tengok la kasut atau sandal kat situ..Alih-alih terberkenan dengan sandal comfit kat atas ni..Memang best pakai. Selesa sangat..so bila nampak ada less 20%..terus je la ambil dan bayar.



Haa yang ini plak aku ambil lepas akak aku suggest kan. Memang bagus la kalau pakai kasut yang terlebih besar sikit. Bila letak ni,akan rasa selesa la..Ada satu je stok ni kat Watsons Jusco. So, apa lagi ambil je la..Nanti bila masa yang kita nak guna..kita cari..mesti selalunya payah nak jumpa. Jadi, ni kira stok kat rumah la. Kalau nak pakai,tak yah lagi tercari-cari. Biasanya bila kita cari, selalunya susah nak jumpa. Betul tak???


4 idea dari anda:

Sekamar Rindu said...

salam

bila start sales?

cantik kasut tuu

Nur Hanani said...

@Sekamar Rindu

Hari ni last.Start jumaat sampai ahad je. Esok,harga dah macam biasa..

BeaN MorENo said...

bata terbaek dari ladang...

Nur Hanani said...

hahaha terbaik dari ladang. Murah,selesa,ekonomi, cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...