Nuffnang Ads

Monday, February 28, 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011..


Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011
Hi,/hihi. Hari ni , aku nak join Bloglist Anastasyea untuk bulan Mac ni..Belum pernah lagi aku join mana-mana bloglist event. Ni pertama kali. Cuma sebelum ni aku pernah ditag untuk 1st GA Mak Dara. Tu pun baru nak berjinak-jinak.. So, kali ni aku mencuba nasib la untuk bloglist plak. Mana la tau, termasuk dalam senarai bloglist Anastasyea. Rezeki ni mana kita nak tahu kan. Boleh juga menambah kenalan dikalangan blogger.


Sekiranya ada yang berminat, jom la klik SINI . Tarikh Tutup penyertaan 2 Mac 2011.

9 idea dari anda:

transformed housewife said...

salam kenal,
daftarla Heartbeat. Klik je kat HB kat blog sy dan ikut cara2 nak daftar jd HB affiliate. boleh tambah pendapatan.

Nur Hanani said...

@transformed housewife

OIC..InsyaAllah..

:: Zanna :: said...

lalalala~~ mornink!! cikgu...zanna dtg follow..eheheh~~

Terkini : dah cashout nuffnang ^_^

apisv2 said...

slm kunjungan dan perkenalan..
dtg dr blog RM;)

blog apisv2

Nur Hanani said...

@:: Zanna ::

TQ jadi follower cikgu..

Nur Hanani said...

@apisv2
TQ apisv2 baca blog i.. :)

nikaviolet said...

hye as salam..
salam perkenalan.
dtg dri blog anastasyea..
sudi2 la jenguk blog saya..
follow awak...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

Nur Hanani said...

@nikaviolet
TQ..nanti i pergi blog u yer...:)

aida said...

meh la jalan2 kat blog aida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...