Nuffnang Ads

Monday, February 7, 2011

Fuhhh!!! Berhabuk...


Hi, /hihi Sudah lama tak menjengah blog..Cuti,balik kampung. Bila dah cuti ni faham-faham je la.  Tak jengah dah blog ni. Sibuk dengan perkara lain plak. Almaklumlah, adik-beradik balik..Macam-macam story ada. Nak buka internet pun lambat betul broadband ni..Jadinya, malas la nak update.

So, hari ni bermula semula aktiviti bekerja yer. Haa..ni nak story pasal semalam masa nak balik. Hmm jammed amat la teruk. Kalau la jammed ni boleh disapu dengan roti dan dingap masuk dalam mulut,aku agak perut aku boleh kenyang. Kawasan yang selalu jammed ni dah amat diketahui umumlah kalau orang-orang yang berkampung disebelah Selatan ni. Tapi nak buat macamana..tak de jalan lain dah.Harung je la. Memang jalanraya tu penuh dengan kereta. Ntah manalah kereta-kereta ni datang agaknya. Makin bertambah aku tengok.

Pic dari SINI
Antara penyebab kesesakan jalan ni biasanya kereta rosak, ada polis buat road block dan ada kemalangan.. Ini memang biasa berlaku kalau cuti-cuti lama ni.

0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...