Nuffnang Ads

Friday, February 11, 2011

Kangaroo Worlwide Express..

Hi,/hihi.
Semalam aku dapat kol dari sesorang. Biasanya kalau nombor yang tertera tu tak ada dalam simpanan aku,jarang gak nak angkat. Nasib la jawab.Rupanya kol dari sorang mamat dari Kangaroo Worlwide Express. Dia nak hantar barang,tapi tak de sape kat rumah..So,dia bagitau amik sendiri la kat office dia. Masa mula-mula dia cakap tu, dalam hati aku apa?Kangaroo????kat mana plak ni. First time aku dengar.

Si mamat yang kol aku tu kata ni barang dari Ipoh..Tupperware laaa....Dia bagi la guide tempat tu kat mana. Dekat dengan Hospital Columbia, Seremban..Dekat Oakland... Yer ke ejaan ni..Ntah la.apa-apa je la. So,tadi lepas mesyuarat PSS ..aku pun beranikan diri meredah jalan yang aku sendiri tak tau kat mana.. Dah agak-agak aku pusing banyak kali kat kawasan yang mamat tu cakap, aku tak jumpa gak. Aku benti kat car wash,tanya..Nasib la dia bagi direction yang betul.

Hmm memang la signboard dia besar gadang. Tapi,kalau dah tak tau tempat tu..payah gak nak jumpa. Rupa-rupanya senang je..(Bila dah jumpa,senang la kan).Ni la rupanya tempatnya..Siap ada gambar Dato' Lee Chong Wei tu yang tak tahan tu. Ada kaitan ek??




 Ini la barang yang aku amik..


 Apa isi dalam tu yer..



Aku terima barang yang aku beli dari Tupperware Indonesia. Ok la. Tupperware dari seberang ni tebal dari yang kat Malaysia punya dan berwarna-warni.. Memang cantik warna dia..






Memang best..Sebab sekarang ni kalau nak bungkus makanan kat kedai, aku akan bawa tupperware aku yang colorful tu. Siap isi dalam beg karung yang macam dalam gambar kat atas ni. Sekarang memang kalau boleh nak kurangkan guna plastik. Nak selamatkan bumi kita ni..
Anda plak macamana?


0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...