Nuffnang Ads

Thursday, February 24, 2011

Terlebih had sudah...

PICS DARI EN GOOGL
Hi,/hihi.Hari ni dalam sejarah, aku telah terlebih had penggunaan internet broadband..Isshhhh...patutla,makin slow je.Alih-alih tak de connection..Sampai aku kol customer service laa...Ni gara-gara leka mengupdate blog la ni...Lepas ni kena cari solution lain le nampaknya..Baru je tadi tambah lagi 1 GB. Kena bayar RM15. Kalau nak tambah 5 GB, kena bayar RM50. Ada dua pilihan tu je untuk aku pilih..Sebelum ni pakej 5 GB je.. Apa yer yang terbaik untuk aku tukar? Ingat nak pakai UniFi..Nak try tanya TM laa....


4 idea dari anda:

a n a s t a s y e a said...

Saya pun dahftar UniFi =)

anastasyea's latest post .. Gelaran Maharaja Lawak: Johan dan Zizan (JOZAN) turut bersaing!

Kaseh said...

nati dah daftar bgtau eh ok tak unify tuh.. kita dari dulu kini dan tak sure selamanya ke tak..masih bersama streamyx.. fix bill takde yg tersembunyi.. :)

Nur Hanani said...

@a n a s t a s y e a

ok tak yer UniFi ni..

Nur Hanani said...

@Kaseh
nanti dah guna i akan citer kan yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...