Nuffnang Ads

Thursday, February 10, 2011

Tudung ROSE, Inner Neck Cover dari KIMISONWEB..

 
Hi, /hihi.
Ni sambung lagi dengan entri pasal bungkusan yang aku dapat hari semalam. Apa dia??? Haaa tu la tudung ROSE dengan Inner Neck Cover. Aku rasa sape yang pakai tudung,mesti tahu kan..Memang sedap pakai. Aku mula kenal dengan kedai butik online ni dari tahun lepas. Terus jadi regular customer. Kadang-kadang aku request je nak warna apa. Nanti tuan kedai mesti buatkan. Lambat atau cepat aku tak kisah. Asalkan selesa dipakai. Ada sesetengah kalau kita beli rasa tak best kan. Tapi ni tak..Best je. Terus suka..


Pic dari SINI
Inner neck cover yang aku beli ni tak de pengeras. Jadi amat mudah nak jaga dan sesuai untuk tutup kebulatan muka aku ni..Yang tudung Rose tu plak aku ada dah beli sebelum ni. Warna Pink, Grey dengan Purple.. Kain dia best..Tu yang tambah beli warna Brown plak.

4 idea dari anda:

nurayunni said...

lawakan tudung nie..

Nur Hanani said...

yer ayunni lawa..Tadi pakai pegi keje,ramai yang datang dekat. Ingatkan nak buat apa.Rupanya nak sentuh tudung ni.. best pakai.. :) tq sudi baca blog ni.lain kali boleh komen lagi. :)

mengenaldiri said...

akak bli kat mane? bpe ringgit?

Nur Hanani said...

@mengenaldiri

Tudung ROSE dengan Inner neck cover ni beli online dekat website Kimisonweb.blogspot. Harga tudung ROSE RM30.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...