Nuffnang Ads

Wednesday, February 16, 2011

Wall Decals..Cun sangat.. :)

Hi, /hihi
Kali ni, aku nak kongsi mengenai Wall Decals. Semalam masa buka facebook ada la nampak "Walcraft Store". Apa yang buat aku tertarik nak kongsi kat sini.. semua gambar-gambar hiasan dindingnya sangat cantik.. Aku buka website dia nak tahu lebih lanjut. Yer la..persiapan untuk aku pindah rumah nanti..(Bila la rumah aku nak siap ni??,tak sabar plak).Websitenya..klik kat SINI.

Apa itu Wall Decals?
Wall Decals merupakan aksesori untuk hiasan dinding.Tak kira la kat rumah ke pejabat ke bilik air ke.. Ianya sangat murah harganya berbanding kalau kita beli cat dan cat mengikut corak yang kita kehendaki. Wall Decals ini hanya perlu cari tempat yang kat mana kita nak tampal. Senang sangat. Ianya boleh ditampal dimana-mana. Tak kiralah di cermin, dinding, tingkap ataupun shower screens. Asalkan ianya adalah permukaan yang rata. Ianya juga senang untuk ditampal dan senang pula untuk dibuka kalau rasa-rasa dah bosan.

Jom tengok koleksi yang cun tu..










Cantik-cantik kan.. Banyak lagi koleksi  yang menarik. Kalau berminat, bolehlah cari dekat facebook. Nama kedai ni Wallcraft Store. Kalau nak tengok kat website, klik kat SINI.
(Tengah berangan-angan pilih konsep rumah. /wahaha)

7 idea dari anda:

Ronaldmohoni said...

Salam cikgu,
Memang cantik lah.

Nur Hanani said...

@Ronaldmohoni

Yer, memang cantik sangat..:) Kalau bosan,boleh tukar dengan yang lain. Tak la rugi duit..

a n a s t a s y e a said...

Semua cantik-cantik .. =)

anastasyea's latest post .. Group Facebook | Admin ambil peluang upkan blog dan trafik!

Femillea Boutique said...

tq for info :) sangat cantik :)

hanani said...

@Femillea Boutique

yer Femillea..memang cantik. Sama-sama kongsi info.:)

nida-razak said...

memang cantik..nida ngn adik da wat kat bilik..murah je dlm rm20 pon ley dpt, n ley wat untk dinding yg luas gk =)

hanani said...

@nida-razak
Wah, bestnya..jimatkan buat sendiri. Tak yah nak cat apa-apa pun kan. Cuma buat tampalan sikit,dah berubah wajah bilik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...