Nuffnang Ads

Friday, March 11, 2011

Alhamduliilah..My Sweet Love HA-NA-NI diterima..

Hi,/hihi
10 Mac 2011, aku tersenyum bila aku online, ternampak statistik ni...


Mungkin untuk blogger lain, jumlah 124 tu tak banyak. Tapi bagi blogger baru macam aku, ianya adalah satu jumlah yang besar. Mungkin ini satu permulaan yang baik, walaupun blog My Sweet Love HA-NA-NI ni tak terkenal. Usaha itu mesti ada..Tak ada jalan pintas untuk mencapai kejayaan. 


Tersenyum lebar aku hari ni kerana, aku membina blog ni atas hobi, minat dan menjadikan blog aku ni seperti diari terkini untuk diri aku dan tempat berkongsi ilmu dengan pelajar aku dan untuk bacaan umum.. Sharing is caring.. Dan sekarang, I LOVE BLOGGING..
/bye


2 idea dari anda:

Dekcik said...

kita same2 lah berdoa supaya bumi nie
pulih..n penduduk jepun selamat..

Nur Hanani said...

yer, Dekcik.. Amin, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...