Nuffnang Ads

Saturday, March 12, 2011

Fizikal dan minda relax...Yepppiiiii !!!

Hi,/hihi

Bermulalah episod cuti persekolahan selama seminggu. Lega la sikit dapat cuti ni. Tarik nafas, turun nafas...Tarik nafas,turun nafas...Yahooooo!!! Apa plan cuti ni yer?? /hmm
  1. Nak tido lambat..sebab esoknya tak yah nak kejar-kejar masa nak ke sekolah..Boleh layan blog lama-lama sikit. Ni bukan setakat budak, mak budak je yang kena bangun pagi nak pergi sekolah..Cikgunya pun samalah kan..Kalau tak, jam 6.20 pagi je aku dah memecut kereta ke tempat kerja..Almaklumlah tempat kerja jauh dari rumah. Kena melepasi 3 pondok tol../omg
  2. Nak masak..nak try resepi baru yang best-best..
  3. Nak jalan-jalan cuci mata..Masa panjang sikit..Jalan berhari-hari pun tak de masalah..
  4. Nak rehatkan minda, tenangkan jiwa. Chewaaahhh..
  5. Nak balik kampung, jumpa mak ayah aku..tengok ayam itik kat kampung tuuuu...(Macam la mak aku ada bela ayam itik ni.Kampung aku kampung moden. Moden le sangat tu hanani...)
  6. Nak shopping..shopping..shopping....
  7. Lastly..nak tido puas-puas.
Korang kalau time-time cuti, buat apa yer? Anak-anak yang tak pergi sekolah tu, apa rancangan yang dah diatur untuk diorang?
/bye





3 idea dari anda:

leyzajamil said...

selamat beristirehat nani..
wah!! follower semakin bertambah..
percayalah, dalam seminggu cuti ni berganda2 jumlah follower awk ..
all the best!!

p/s : nani buat mcmna ye letak link entri kat comment box ni? da cuba tak jadi la.

Nur Hanani said...

alhamdulillah leyza.. Link entri komen box yang mana satu? tak paham.. Jelaskan lg bleh?

Nur Hanani said...

Leyza..dah paham.Nanti nani cuba buat tutorial eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...