Nuffnang Ads

Thursday, March 10, 2011

Blogger Baru Berkumpul di Bangku Kosong

Hi,/hihi
Bloglist Blogger Baru 2011 akan ditambah lagi. Jom la kita join sama. Sesiapa yang rasa diri dia adalah blogger baru, dijemput untuk join bloglist ni. Macamana nak join?
Ok. Jom sambung baca kat bawah ni, untuk tahu apa yang perlu dibuat supaya dapat join dan masuk bloglist Bangku Kosong - Bloggers Baru 2011.
  • Buat satu entri bertajuk: Blogger Baru Berkumpul di Bangku Kosong < done >
  • Letakkan gambar anak saya tu dalam entri korang, dan link ke entri ini. <done>
  • Isi entri anda mestilah ceritakan bila dan mengapa anda mula berblog, dan berikan link ke entri pertama anda. <done>
  • Di pengakhiran entri anda, tulis apa yang anda nak capai dalam berblog sebagai seorang blogger baru.<done>
  • Dah siap, tinggalkan url entri anda tu kat komen yer. <done>
  • Kalau nak jadi followers, saya amat alu-alukan, kalau anda memang followers blog ini, nyatakan yer.<ok, saya follow awak, done >

Aku start berblogging pada 9 November 2010. Masa ni aku tengah jaga exam SPM. Disebabkan masa yang terlalu panjang untuk menunggu satu-satu matapelajaran tu tamat peperiksaan, aku ambil peluang ni untuk isi masa lapang aku. Ini disebabkan, aku boleh dikatakan setiap hari mesti online. Jadi dari tak ada apa-apa hasil dan memenuhi keinginan aku dari tahun 2008 lagi..aku pun start la buat blog My Sweet Love HA-NA-NI.

Lagi satu, dengan berblogging ni banyak gak aku dapat..minda terbuka, melihat para blogger punya perangai  dengan pelbagai ragam, dan melengkapkan lagi ilmu, maklumat yang aku tak perolehi dari mana-mana.. Ianya juga membolehkan aku menajamkan kembali skill ilmu html aku ni..hehehe.. Boleh dikatakan, sekarang ni I LOVE BLOGGING..

Apa yang aku nak dengan berblogging ni? Mesti lah menambahkan kenalan dari merata tempat. Kalau yang status cikgu tu, boleh kongsi-kongsi ilmu "Cikgu"..Bukan nak cari pasal atau nak gaduh atau apa..Apa yang boleh dikongsi, kita kongsi sama-sama..

Ok, sesape blogger baru nak join, jomlah..Tarikh tutup pada 20 Mac 2011.
Salam Perkenalan..
/bye

2 idea dari anda:

hasrul hassan said...

Salam .. terima kasih sebb join segmen saya.

Nur Hanani said...

@hasrul hassan

OK, Tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...