Nuffnang Ads

Thursday, March 10, 2011

Buffered Earning MAS MH Buddy untuk bulan ni..

Hi,/hihi
Alhamdulillah..tadi cek kat akaun nuffnang, aku dapat gak le BE untuk bulan ni..Dari MAS MH Buddy.. Rasa-rasa nak bercuti menggunakan perkhidmatan MAS la waktu terdekat ni. 
/wahaha






Jom Cuti-cuti Malaysia..( Cuti sekolah pun dah nak mula minggu depan .Banyak plan dah buat ni.)Jom travel dengan MAS. Setakat ni, aku rasa puas hati menggunakan perkhidmatan Malaysia Airlines (MAS). 

Apa plak MAS MHbuddy ni??Slogannya ialah "Making friends travel. Easily". Kalau nak tau lagi lanjut..klik je kat iklan yang ada tepi kanan, atas, bawah kat blog ni..Best perkhidmatan ni..Try ler..
/bye


2 idea dari anda:

CaDLyNN said...

nak BE jugak~

Nur Hanani said...

Ada rezeki Cadlynn... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...