Nuffnang Ads

Thursday, March 31, 2011

contest kM: Header Simple Tp Menarik!

Hi,/hihi
Dah lama tak join apa-apa contest blogger. So kali ni nak join contest KM : Header Simple Tp Menarik !..

Yang ini banner contest..
contest kM: Header Simple Tp Menarik!

Ok, yang ni pula header blog aku  :

Nak join, mesti ada syarat-syarat. Apa dia?Ok, ni syaratnya :

1. Jadi follower kM. <done>

2. Buat satu entry contest ni. Letakkan banner kM dan link kan terus pada blog kM. <done>

3. Letakkan header blog korang. Tak kisah, tema apa-apa pun boleh. Asalkan SIMPLE TAPI MENARIK. <done>

4. Tag pada 5 orang blogger dan pastikan yang mereka tahu mereka telah ditag. 
    Ok, aku nak tag :
    1. pqa-amad
    2. athirah
    3. Cik ika
    4. HAJAR hassan
    5. Fizalinolie
Siap. <done>

5. Tarikh tutup : 4 April 2011.

6. Letakkan URL entri ini pada comment box. Jangan letak pada shoutbox.

Sekian..jom kita join contest ni..

/bye





4 idea dari anda:

Fizalinolie said...

Hehehe. Thanks dear tag saya. Then, thanks gak singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan. Keep in touch yer. Orait lepas ni saya akan wat entri ek.

Nur Hanani said...

@Fizalinolie
thanx..selamat berkenalan..keep in touch gak. :)

athirah said...

thanx tag trex... dh bt dah =)

Nur Hanani said...

@athirah
Ok..thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...