Nuffnang Ads

Wednesday, March 9, 2011

HEARTBEAT ! traffic tak payah tinggi tapi boleh tambah pendapatan gak.


Hi,/hihi
Hari ni aku dah join HEARTBEAT .
Heartbeat ni hanyalah pengiklanan untuk promosikan produk yang dijualnya. Jadinya, kita tak payah nak kena kejar trafik untuk dapatkan buffered earning dari nuffnang. Dengan heartbeat ni tak perlu risau kalau tak dapat traffic yang tinggi. Cuma daftar dan dengan setiap klik yang orang klik akan dapat RM0.04. Iklan heartbeat ni akan ada di blog korang FULLTIME tanpa perlu traffic yang tinggi.
Jangan risau status gliterati nuffnang takkan berubah sebab heartbeat ni cuma jual barang barang souvenir sahaja dan diorang buat iklan ni hanyalah untuk tujuan bisnes diorang je.Jadinya, lagi banyak korang iklankan produk jualan dia, lagi banyaklah yang korang akan dapat.


MACAMANA NAK PASANG IKLAN NI? SENANG JE..




1. Mula mula klik sini dulu untuk ke website diorang.

2. Then klik Icon Hearbeat seperti yang dibulatkan tu.

3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan.

4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue.

5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah.

6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan dibawah) then isi kesemua maklumat yang diperlukan.

7. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda. tick i agree and then klik continue.

8. Klik GET A CODE (seperti lampiran dibawah)

9. Copy Code yang anda kehendaki (bertanda merah bulat), ikut korang lah nak letak dia kat mana. kat sidebar ke. kat top sidebar ke. copy code yang sesuai ya.

10. Kalau nak check berapa earning korang. boleh Klik My HB!Affiliate

11. So lepas dah copy tu, macam biasa lah. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > paste kan code yang korang dah dapat tadi > save. Then letak lah kat mana korang rasa orang lain senang nak klik. :) 


OK,Senang je kan.. Tutorial pasang Heartbeat ni aku ambil dari anys. Terima kasih yer..i dah jadi ahli dengan klik your banner..So, yang lelain tu, yang belum signup..jom la join. Tak kena bayar apa-apa.
FREE je..



/bye

12 idea dari anda:

rarapuing said...

tau xper....

wah lepas ni kita same2 kaya huhu

folow sini ..klu rajin folow blog rara

puingcinta.blogspot.com

Nur Hanani said...

rarapuing> TQ yer. Jom klik2 HB.. :)

Zyash said...

Wah...dah join eh...welcome to the group..hhuhu.. Zyash tlg klik2 HB tau...singgah la balik yer..

Nur Hanani said...

Zyash> TQ..jom la kita klik sama2 :)

KINA said...

saya pun dah join....... jom klik..haha boleh gitu

hamzah ian said...

wa. ramai da pasang hb ni eh

Nur Hanani said...

Ok, jom kita klik ramai-ramai..Bagitau saya, nanti saya klik back.. :)

CaDLyNN said...

promote~ HB..oh HB :)

Cute MuM said...

dtg klik hb!

Nur Hanani said...

cute Mum> TQ nanti saya klik HB u balik.

red_sizzling said...

Thanks 4 the info!..

Nur Hanani said...

@red_sizzling
Ok, sharing is caring. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...