Nuffnang Ads

Monday, March 7, 2011

iPad 2 dah dilancarkan...Apa lagi?? Moh ler peminat gadget Apple...

Hi,/hihi..
Steve Jobs Graces perkenalkan iPad 2 semalam. Cepatnya la Apple keluarkan iPad 2 ni. Dan disebabkan berita ini, saham Apple terus naik mendadak. 

Gambar dar SINI
iPad 2 yang diperkenalkan Jobs itu lebih nipis, ringan dan mempunyai pemprosesan yang lebih cepat serta dilengkapi dua buah kamera untuk merakam foto serta perbualan video.


Nipisnya iPad 2 ni kan.

Cepat betul gadget ni dikeluarkan. Rasanya iPad yang first tu pun masih baru lagi dipasaran. Sesiapa yang peminat fanatik gadget ni mesti garu kepala..Nak update ke iPad2 atau tak yah..

Ada yang berminat? Kalau ada buatlah tabungan dari sekarang. Tak tahu la bila nak masuk pasaran Malaysia ni..Nantikan je la..Best ni.
/bye


1 idea dari anda:

gilaweb said...

IPAD 2 is coming...superb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...