Nuffnang Ads

Wednesday, March 9, 2011

Jom tengok sini.Kenapa Pearl Haya ramai peminat..

Hi,/hihi
Ramai peminat-peminat tudung Pearl haya, sangat meminati dan fanatik dengan jenama dan label Pearl haya. Kenapa?Tengok sendiri je la gambar-gambar ni.. Jom Baca Tudung Ohh Tudung PEARL HAYA dan Tudung Pearl Haya..Entri paling banyak orang terjah. Anda akan faham bila dah baca...

















Dah faham?Harga kadang-kadang ditolak ketepi bila selesa dipakai dan cantik terletak aje..Ada yang berminat?Ha..ni nak tukang promote kat sini.. Kalau nak beli..pergilah kat facebook dan search nama Lieza Nor Haliza. Gambar-gambar ni saya ambil dari Album Facebook Lieza Nor Haliza. Anda tidak akan menyesal..
/bye 





6 idea dari anda:

Zyash said...

Cantik la tudung ne tau...huhu Nak 1 boleh?? blikan...??

Nur Hanani said...

@Zyash

nak 1?boleh..amik la. Zyash bayar k..

mama hani said...

memang cantik tudungnya...

Nur Hanani said...

@mama hani
betul tu mama hani. Tudungnya semuanya cantik dan up to date..Sentiasa berganti pattern..

KasihPena said...

banyak betul tudung...kene shopping ni

hanani said...

tudung memang banyak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...