Nuffnang Ads

Tuesday, March 15, 2011

Kena cari tikus barulah.. yang lama dah kiokkk...

Hi,/hihi

Riwayatnya dah habis...

Tak delah pas ni anak-anak murid aku terpegun dengan mouse cikgu dia yang best ni. Ada lagi ke pattern macam ni? Kalau nak yang baru, nak yang macam ni gak..Best bila pakai..

Takkanlah nak ganti dengan yang ni?nehi nehi....geliiiiii




Jadinya..kenalah cari pengganti yang baru,yang best dan sama kiut macam yang lama.. Jom survey tikus mana yang best??

Yang ni macam best kan. Mengikut bentuk tangan..best ni. Mesti harga pun best..
Yang ni pun macam ok gak..

Mungkin nak beli yang ni rasanya. Jenama yang sama dengan yang dah tak sihat tu..Sensonic. Best gak..

Jom kita tengok pula mouse yang pelabagai bentuk dan sangat unik..



















Macam-macam bentuk unik ada dijual dipasaran. Tapi bagi aku, aku akan beli yang fleksibel dengan kegunaan aku. Yang unik ni hanya sedap mata memandang. Mungkin tidak untuk aku membelinya.. hahahaha..


Susah tau bila dah biasa buat kerja guna tikus..tiba-tiba tak ada pulak. Susah yang amat..Tak biasalah kan. Kerja yang cepat, boleh jadi lambat yang amat..Moga-moga dapatlah cari ganti mouse atau tikus yang baru cepat-cepat.. Korang macamana? biasa guna mouse ataupun tak?

/bye


 

1 idea dari anda:

Cekodok said...

hehe.. apasal tak amik yang g point tu.. hehhehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...