Nuffnang Ads

Friday, March 18, 2011

Muslimah T-Shirt..Menjaga kesopanan si pemakai..

Hi,/hihi
Sebagai seorang pendidik, setiap gerak langkah, tutur kata menjadi perhatian anak murid. Mereka akan menilai kita dari sudut luaran dahulu. Korang tak caya? Cuba ingat balik masa korang belajar dulu. Tak kiralah sekolah rendah atau menengah..mesti ada cikgu yang korang suka sangat nak tengok apa yang dipakainya..Bajunya sama warna tak dengan kasut, beg tangannya..Ada kan???Tipu lah kalau kata tak de..

Jadinya kali ni, nak kongsii pakaian muslimah, yang aku rasa sesuai untuk semua golongan memakai ketika beriadah. Eloklah berpakaian menutup aurat..Kang terlebih buka, lain lak citernya.. Pakaian t-shirt muslimah AQEELA ni akak aku la perkenalkan. Dia kata..kau kan cikgu..pakailah labuh-labuh sikit..Hahaha..yer betul tu. So, aku amiklah 2 helai. Lepas aku pakai..memang best. Kalau nak cari..payah nak kena dengan selera. Kain yang digunakan memang 100% cotton. Best sangat..

Jom kita tengok koleksi pakaian t-shirt muslimah dari AQEELA..











Cantikkan?Harganya pun berpatutan. RM40.00 sahaja. Kalau ada sale, memang boleh dapat dalam RM29.00 sepasang. Kena rajin masuk WEBSITE AQEELA MUSLIMAH WEAR. Kalau nak cari kat kedai kat luar tu..susah la nak jumpa. AQEELA ni ada banyak saiz bajunya. Jangan risau tentang saiz. Ada ukuran yang diberi sebagai panduan.. Dari yang bersaiz kecil hinggalah yang bersaiz besar. Sesuai la kalau nak pakai time ada sukan ke beriadah ke.. Sopan je gitu.. Korang berminat? Kalau minat..klik je kat link atas ni..Selamat mencuba..

/bye




6 idea dari anda:

MrS. F!zA said...

tu lah akak..cikgu mmg kena pakai sopan2 tmbah2 anak murid zaman skrg ni terlebih bijak menilai..hihi..

sissyira said...

salam

comelnya...tunggu less la tangkap satu..hihi

Fieda said...

ctk2 bju muslimah ni..

Nur Hanani said...

memang cantik t-shirt ni. saya baru tambah koleksi aqeela. sangat best.. :)

alongxp said...

sy suke yg nombo 5,wane pink tu,tp sy lelaki...hehehehe...

Nur Hanani said...

@alongxpapa salahnya belikan untuk sesape..adik ke gf ke isteri ke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...