Nuffnang Ads

Tuesday, March 8, 2011

Pia Toscano bakal bintang American Idol

Hi,/hihi. 
Kali ni cerita mengenai program realiti TV American Idol. Untuk tahun ni, ramai gak yang berbakat besar dan best-best suara dia..Antaranya ialah Pia Toscano..Semasa pemilihan untuk Top 10, dia telah menyanyikan lagu i'll stand by you. Memang lah best..Majoriti penonton disana berdiri sambil bertepuk tanganlah..Sedap giler suara dia..Memang boleh menanglah..

Pia Toscani, peserta American Idol

Jom tengok Video klip Pia Toscano i'll stand by you :






Lepas je persembahan dia..Ketiga-tiga juri American Idol 2011 iaitu bintang irama latin , Jennifer Lopez,  penyanyi Randy Jackson dan vokalis kumpulan Aerosmith, Steven Tyler  berdiri dan memberikan tepukan..Dahsyat tu.Tak pernah lagi macam tu sebelum ni. Memang best lah..


Adakah Pia Toscano bakal American Idol 2011??Power tak vokal dia??
/bye


6 idea dari anda:

a n a s t a s y e a said...

Setuju ! Memang power vokal Pia Toscano tu ! =)

anastasyea's latest post .. Aznil Nawawi Pengacara Akademi Fantasia 9 Musim Terakhir ( AF9 )

Nur Hanani said...

@a n a s t a s y e a
Yer, vokal memang power..

apisv2 said...

saing2 maria carey

blog apisv2

Nur Hanani said...

@apisv2
yer la.Boleh jadi artis dah tu.

Anonymous said...

x best mana pun..just another celine, mariah, whitney..singing ballads all the time... now dia dah klr..so AMerican pun tahu nilai artis dari segi persembahan dan dia memang kurang power bab2 persembahan ni., Judges pun slalu kata gitu cuma oleh kerana dia dah jadi target kpd judges utk menang, so cover

Nur Hanani said...

@Anonymous
yer la..tapi ok la juga vokal dia..tak kisah lah dia kluar atau tak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...