Nuffnang Ads

Wednesday, March 2, 2011

Pretty in Pink..Sweet..

Hi,/hihi. Hari ni ntah mood apa agaknya nak letakkan pelbagai barangan yang berasaskan warna Pink. Orang kata, pink ni girly la sangat..Apa-apa pun, ada juga barangan pink yang sangat sweet..dan ramai pencinta warna pink. Pinky girl..:) 

Jom tengok sesama..Ni kalau orang laki tengok ni mesti dalam hati berkata-kata..Alamak..pinknya..Tapi ada juga orang lelaki yang minat warna Pink.(Tapi selalunya kena ejek la.Kata lelaki lembut la..Ish, tak elok macam tu.) Apa fakta mengenai warna pink ni ye??Biasanya pink ni melambangkan kelembutan, perasaan cinta dan kasih sayang. Selain dari bunga ros merah, ramai juga wanita sukakan ros merah jambu atau pink. Sangat cantik la..I like..:)

Makna warna Pink :
Selalu mencuba sesuatu yang terbaik untuk dirinya, ringan tangan, peduli dengan orang lain, namun tak mudah merasa puas. Orang yang minat dengan nuansa pink ini cenderung berangan-angan memiliki cinta romantis seperti dalam cerita dongeng. /wahaha


Jom tengok...



















Sangatlah pink kan..Tapi dari pandangan mata aku, memang sweet la barang-barang yang berwarna pink ni.. Tapi bab menghias dalaman kereta dengan warna pink memang la aku tak akan buat. Ishh..tak rock pula bila drive dengan aksesori pink..Nanti kompem orang tahu, empunya kereta tu orang perempuan..Tak suka..Korang macamana?Ada ke yang peminat fanatik warna pink kat sini?? /bye


All Pics dari En. Google..


6 idea dari anda:

nabilah_2908 said...

sy suka juga warna pink..tp tak fanatik sngt la...leboh pada purple.. :)

tp kete tu..cantik la...huhu.. :)

office mate sy...lelaki..tp kete kancil dia warna pink... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW_2

Nur Hanani said...

oic..office mate u lembut ke?Jarang laki ada pakai keter pink. :)

Nava.K said...

the pink handbag looks so tempting, lovely bright pink.

leyzajamil said...

kale pink more to ciri kelembutan.
ada xperience sebilik ngan pinky fanatik dulu..brg dalam dia aje tak penah nampak kale ape..
tq for share all photos..terapi mata

:: Zanna :: said...

zanna pun suka pink..so sweeettt!!!!! i liokkeee!!!! hik2 tp bila sebut dalam kete zanna x pernah rasa nk letak warna pink hanya di bilik, umah n ofis..hehehe~~

Terkini : Tempoh saman dilanjutkan

Kaseh said...

wahhh i laff pinkk tooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...