Nuffnang Ads

Sunday, March 6, 2011

Redmummy Top Commentors This Week.

Hi,/hihi..Hari ni aku masuk blog Redmummy, aku tengok kat side belah kanan tu..ternampak nama aku dalam list RM Top Commentors This Week. Hahaha..kelakar plak. Senarai Nombor 4 aje, dengan 24 komen. Ntah apa yang aku komen banyak sangat ni? Tak sangka plak. Sambil-sambil baca isi redmummy, aku komen dan tak perasan plak..banyak gak yang aku komen..




Ni salah satu cara aku nak bagi orang datang baca blog aku ni. Yer la..dah namanya pun blogger baru kan.. Kena la ada inisiatif untuk bagi orang datang blog My Sweet Love HA-NA-NI ni.. Betul tak?
/bye


8 idea dari anda:

Zyash said...

Tahniah...tahniah...heheh...nak adiah ape ne?? tapi mintak kat red mummy la eh..

zmah said...

Tahniah....mesti rajin BW

Nur Hanani said...

Zyash>tak yah le minta hadiah..
zmah> rajin la gak BW..kalau tak,susah gak nak naikkan trafik..:)

Eryati said...

akak pun pernah msuk carta redmummy..carta tkg komen jer

Nur Hanani said...

kak Eryati> tak pe la kak..ada gak dalam list blog redmummy tu.orang lain boleh nampak..:)betul tak?hehehe

apisv2 said...

nice;)

annenyss said...

congr8s.hehe

Nur Hanani said...

apisv2>TQ sudi baca
annenyss> TQ gak yer sudi baca..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...