Nuffnang Ads

Saturday, April 2, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

Hi,/hihi
Pagi ni, aku nak berkongsi trafik lah dengan blogger yang tak kurang hebatnya ni..sape lagi kalau bukan Hasrul Hassan dengan blognya Bangku Kosong. Blog Bangku Kosong ni memang hebat, sebab apa? Aku perasan, dalam masa sehari, ntah berapa banyak entri yang dia buat. Memang tabik spring lah..

So, kali ni nak kongsi trafik dengan Bangku Kosong..


Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

Sebagai seorang blogger baru..memanglah aku memerlukan trafik atau pengunjung untuk datang ke blog aku ni. Blog baru nak membina ni, kena buat sesuatu untuk diperkenalkan. Kalaulah tak join segmen atau berblog walking, memang susah gak nak dapat trafik..

Alang-alang, blogger blog Bangku Kosong membuat satu segmen khas untuk kongsi trafik, apa salahnya kan kita join sekali. Sharing is caring.. Nice sangat. Kalau ada trafik, ada yang mengomen mengenai entri / post yang kita buat..tak de lah jadi syok sendiri kan..Kalau ada yang tak setuju, boleh komen dan bagi cadangan. Barulah best berblogging. (Ini pendapat aku lah).

Ok, jom join segmen ni. Klik je kat link banner atas tu..
/bye



4 idea dari anda:

boy said...

nak jd pengomen pertama kat entry ni :)

Nur Hanani said...

boy> TQ yer jadi pengomen pertama.. :)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...

kita dah join dgn bangku kosong. jom la, ajak ramai2 :-)

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Nur Hanani said...

@BLADE EDGE
TQ datang blog saya n komen eh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...