Nuffnang Ads

Wednesday, April 13, 2011

First time join Blogging Contest, saya menang RM2000..Happy sangat..TQ Nuffnang.TQ Lancome Malaysia.

Hi,/hihi
Ini bukan main-main. Ini memang betul. Saya dah menang hadiah bernilai RM2000 dari Lancome Malaysia. Suka sangat. Masa mula-mula terima e-mail dari Teoh Xinxian, staf Nuffnang..Baca 2 kali.. Wow..teruja sangat masa tuuu..


Tak sangka entri saya mengenai Discover Your Miracle with Lancôme Maqui Miracle ini boleh memenangi hati juri pertandingan. Thank you Nuffnang because of u'r invitation to Lancome workshop and thank you Lancome Malaysia because u choose me one of the winners.. Happy sangat..


E-mail yang pertama saya terima..
"Thank you for participating in the Lancôme Maqui Miracle blogging contest! We enjoyed reading all your entries and your product demonstrations were truly engaging :) . We’re glad to announce that we have the results of the contest, and the 6 lucky Nuffnangers who’ll walk away with Lancôme products and services worth RM 2,000 each". Wow..RM2,000. Banyak tu..

Siapa 6 lucky Nuffnangers tu?
1. Nur Hanani (it's me)
2. Adzlinda Elier Ahmad
3. Lee Jian Quin
4. Nur Atikah A Rahman
5. Vinnilaa Aurumugam
6. Ginny Yap
 

E-mail kedua yang saya terima pula berbunyi :
"Congratulations on being one of the winners of the Lancôme Maqui Miracle blogging contest! :)Your prize of RM 2,000 worth of Lancôme products has yet to be delivered to the Nuffnang office, but rest assured that we will notify you again via email once it's ready for collection.
Once again, congratulations on your win and see you at other Nuffnang events/contests in the future!".

Tak sabar pula nak terima hadiah ni. First time join aktiviti Nuffnang dan alhamdulillah ada rezeki ku.. Syukur padanya.. Jom klik SINI untuk baca entri mengenai Discover Your Miracle with Lancôme Maqui Miracle. Lepas ni, bolehlah saya review lagi produk Lancome yang bakal saya terima nanti. :)

Lastly, 
TQ NUFFNANG
TQ LANCOME MALAYSIA

Siapa kata Nuffnang pilih kasih? Yang penting, usaha mesti ada.. Betul tak?
/bye




34 idea dari anda:

rara pinkmafia said...

akk seyes ke?tahniah.bestnyaaaaa.

cikpuanhady said...

wahhh best tu..tahniah kak..

Belog kami :Jom join Heartbeat.my! Tak efek Nuffnang

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Nur Hanani said...

@rara pinkmafia
Aah serius.takkan nak main-main.. :)

Nur Hanani said...

@cikpuanhady

memang best.. Suka sangat. TQ dik. :) akak pun dah join HB ni..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh tahniahhhh sis.... Mak Dara menang contest dapat shawl pun dah terujaaa.. inikan pulak dpt barangan berjumlah 2k! perghhhh besttt tu =)

@e_da said...

best betul menang hadiah hebat!!!

Nur Hanani said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA
TQ Mak Dara..ini kalau nak harapkan duit sendiri,tak de lah sampai RM2000.. bila dapat hadiah macam ni.. Memang suka sangat. Teruja.. :) best :)

Nur Hanani said...

@@e_da
Alhamdulillah, ada rezeki..jom lah join apa-apa contest..mesti seronok dapat hadiah free kan.. :)

leyzajamil said...

ALHAMDULILLAH..congratz nani, see wajah awak berseri berganda2 serinya bila dapat surprise mcm ni kan..nanti buat entri pasal hadiah Lancome yang awk dapat nanti ok..

All the best nani!!

shahjiehan said...

akak! mai la blanja shah sikit!!! waa..nk jugakkk

jom baca dan komen Saya Sayang emak saya

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah best! tahniah

a n a s t a s y e a said...

Tahniah ! :D

anastasyea's latest post .. Smartphone HTC Desire HD | Connect phone to internet via PC

Sumijelly said...

wah...congrats la..... bertuah tu...leh make setiap hari...hehehe

http://sumijelly.com

Eyriqazz said...

tAhniah..rezeki..huk3..tuhla,bukan main bising lagi wifey tak dpt pi..nak buat camne,...utk blogger wanita saja..hik3..congratz again..

Nur Hanani said...

@leyzajamil
berseri-seri sebab guna produk lancome miracle..ok, nanti akan buat entri pasal hadiah Lancome ni plak. :) TQ leyza.. :)

Nur Hanani said...

@shahjiehan
shah, nanti akak belanja eh..tapi shah bayo ler.. hehehe :)

Nur Hanani said...

@a n a s t a s y e a
TQ Anas.. :)

Nur Hanani said...

@Sumijelly
Hahaha tang make up tu saya kurang la sikit..tak dan nak make up pun..sempat bedak je.. :)

Nur Hanani said...

@Eyriqazz
ye ke..tak pe,insyaAllah ada lagi event pas ni.. :)

Zaid said...

tahniah.. :)

ckg.fidah said...

tahniah.teringin jgk.hehe

KiD said...

steady lah hanani!!! mesti muka cun melecun laaa pasni.. caiyok!!! congrates yea... :)

Nur Hanani said...

@ckg.fidah
Terima kasih..teringin?Jom lah join contest anjuran Nuffnang.. :)

Nur Hanani said...

@KiD
TQ Kid..tak de la sampai cun melecun gitu.. hahahaha :)

Bella Enveeus said...

Congratulations!! Tak payah nak beli produk Lancome.. RM2000 worth boleh tahan lama ni.. Hehe..

Nur Hanani said...

@Bella Enveeus
Memang boleh tahan lama..safe la skit duit. Hahaha :)

ceqla said...

tahniah.....
ni yg jeles nih.. huhuhuh =)

Nur Hanani said...

@ceqla
Janganlah jeles,insyaAllah..lepas ni rezeki awak pula..

cosmocrazewoman said...

Hi, you dah ambik hadiah ke belum?? I dah ambik... baru je pegi ambik tadi... nanti I buat review dalam blog I nanti apa yang i dapat...

Nur Hanani said...

@cosmocrazewoman
oh ye ke?i tak ambil lagi lah..ok :)

Lin Elier said...

Salam, Linda baru jer amik semalam! Paksa hubby redah jam semata tak sabar nak amik hadiah! Tapi foundation dier I dapat yg kaler puteh la, kod 01.... kalo cam Diana Danielle tak pa gak... hahahhaa!

See L.D said...

congratulations.....

hanani0210 said...

@Lin Elier
ooo ye ke..dia dah bagi siap2.Tak boleh nak pilih.. :(

hanani0210 said...

@See L.D
TQ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...