Nuffnang Ads

Wednesday, April 13, 2011

Followers ke-200..

Hi,/hihi
Terima kasih kepada followers blog My Sweet Love HA-NA-NI.. Dah sampai angka 200. Walaupun tak banyak, tetapi aku amat hargai mereka-mereka yang sudi membaca blog ku ini..


Jeng jeng jeng..sapekah dia yang ke-200? 



Oh, cikgu juga rupanya.. 



Ok, kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Cikgu Azam Aziz ni, bolehlah klik pada banner kat atas ni..TQ cikgu kerana sudi follow blog ni..

/bye


6 idea dari anda:

Zyash said...

Jom kite terjah cikgu sorg ne plak....

Nur Hanani said...

hahahaha..akak dah terjah banyak kali tadi.. :)

Hakir pEngeran said...
This comment has been removed by the author.
chekgu azam aziz said...

hahaha chekgu sangat terharu!!! terima kasih bebanyak yer, xsangka dapat no yang ke 200, hehe
thanks juga sudi terjah blog chekgu azam aziz, salam perkenalan,
*mood=sangat bangga dengan angka 200!! hahaha

Sharinginfoz said...

Tahniah semoga lebih ramai lagi

Nur Hanani said...

@Sharinginfoz
Alhamdulillah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...