Nuffnang Ads

Friday, April 29, 2011

Jom Dapatkan Perfume dengan harga runtuh!! Temptations MAS Staff Sale..

Hi,/hihi


Baru-baru ni Malaysia Airlines System (MAS) ada buat Temptations MAS Staff Sale. Memang harga runtuh gila gila lah.. Sehari je pula tu dia buat. Apa lagi, belilah. Bukan selalu ye. Ini biasanya kalau kita naik MAS..akan ada jualan inflight kan? Ini lah barangan nya..tapi dijual dengan harga murah hanya untuk staf MAS sahaja ye..Ada banyak brosur aku dapat melalui e-mail. Tapi satu ni je lah yang aku berkenan..


Tengok brosur sale ni..banyak giler tau.. Sampaikan tak tau nak pilih yang mana satu. Sampaikan twit dan  tanyakan kat Facebook lagi.. Memang tersangat murah. Ini barangan original tau..


Tadaaaa..plastik merah gituuu..TEMPTATIONS INFLIGHT SHOPPING..Apa isinya? Jom tengok sini meh..


BLVGARI BLV II EDP 50ml. Belum buka lagi kotak dah bau bauan sweet je..Sedapnya..Rasa nak makan je. Hehehehe..Berapa harga aku beli? Haa jangan terperanjat lak. Untuk 50 ml ni kalau kat kaunter perfume harganya RM257.. Tapi untuk Temptations MAS Staff Sale ni aku beli dengan harga RM94 sahaja..Hahahaha suka suka sangat. Jimat jimat..




Best tau bau Bvlgari II ni. Berbaloi betul beli. Tak pernah bau pun sebelum ni. Main belasah je beli. Yer la..bukannya pergi beli sendiri. Kirim saje. Orang luar mana boleh pergi sales ni. Hanya staf saje. Kena guna ID Staf tau.. Mungkin akan ada lagi sales macam ni. Tahun lepas aku nak beli Dior Addict, tapi tak dapat sebab ramai sangat yang beli..Tahun ni beli Bvlgari la pula. Tukar selera. Hehehe.. 

Bertambah lagi KOLEKSI PERFUME aku..

**Mood : Happy**

Korang suka tak pakai perfume? Biasanya beli dan pakai yang mana satu?




9 idea dari anda:

cikgurofidah said...

beli jangan x beli

leyzajamil said...

nani a'alaikum..
bole tunjuk ajar mcmna nak get close dgn nuffnang, kn rajin join program diorang eh?

hanani0210 said...

@cikgurofidah
hahaha dah beli pun..nanti akan ada lagi sale dari MAS..yuhuuuu best best :)

hanani0210 said...

@leyzajamil
nani pun baru je nak belajar juga leyza..aah kena lah selalu tengok website nuffnang kat home tu.. :)

DaHLia said...

Wahhhh memang berbaloi2 ah...
Sale ni dalam MAS ke? Nak kena tanya adik ni..ke hanani leh belikan? Kalo amek order,sure ramai yg teringin tu

hanani0210 said...

@DaHLia
berbaloi sangat. Saya pun kirim pada staff MAS. Sales ni hanya untuk staf aje. Dah abis pun..mungkin akan ada lagi pas ni.. Nak amik order? ada ke ye nak? hehehe..

blog-tips-kurus said...

gembiranya dapat beli barang mahal dengan harga murah. tak de sdare MAS la. huhu! :(

hanani0210 said...

@blog-tips-kurus
nak ke?kalau ada lagi sales..boleh amik order ni. :)

Zarul said...

kalau awak nak lenkali saya boleh tlg belikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...