Nuffnang Ads

Wednesday, April 13, 2011

Layan cerita tamil,Chandramukhi.. Hehehe..

Hi,/hihi

Poster Chandramukhi. Gambar dari En. Google.

Biasanya kita layan cerita hindustan kan..Tapi hari tu kat channel Astro108  Zee Variasi ada tayangkan cerita Chandramukhi ni, lakonan hebat heronya Rajnikanth.. Pelakon ni memang terkenal kalau cerita membabitkan keagamaan masyarakat Hindu.. Best gak sesekali layan kan.. Ntah baper kali aku tengok cite ni. Ada la 3 kali kot. Tapi ok je..bolehlah..tak de la bosan nak tengok.

Hero Rajnikanth. Gambar dari En. Google.

Cerita tamil ni banyak pengajaran berbanding cerita hindustan kalau kita tengok bebaik.. Hero Rajnikanth ni memang superb laa kalau dia berlakon. Banyak gak cerita dia, macam Padayappa..Haa ni pun best gak layan.. Hahahaha..

Korang suka tak tengok cerita tamil ni? Hahahaha..

/bye



11 idea dari anda:

deDetz said...

hellu kak =)

saya layan juga cerita-cerita camni.
banyak idea dorang wat cerita kan?

neway, 1 more follower to go, dan BOOM!! 200 followers already, =D

rara pinkmafia said...

xtau dh bape juta kali tgk cite ni.mmg tak jemu.

nurayunni said...

abah sy mmg suke cite tamil..sy kurg ckit...:P

Nur Hanani said...

@deDetz
wah,tahniah..u follower akak yang ke 200 eh..nanti akak buat review blog u eh.. :)

Nur Hanani said...

@rara pinkmafia
Hahaha ada gak gang yang tengok citer tamil ni.. Best best best :)

Nur Hanani said...

@nurayunni
awak mesti suka tengok hindustan kan. Hehehehe :)

leyzajamil said...

da tengok da cite ni, kalau tak silap pompuan ni kena rasuk kan?

Sumijelly said...

suka tau tgk citer tamil gak...nak pulak hero ni yg belakon....


best wooo..asyik dr tgk bollywood....hahaha

http://sumijelly.com

Nur Hanani said...

@leyzajamil
aah, pompuan tu kena rasuk..betul lah tu. :)

Nur Hanani said...

@Sumijelly
aah,kekadang tukar selera tengok citer tamil ok gak kan..hero dia ni pun femes.. :)

m|N@ch| UgLy said...

sy kalau nama pelakon tamil rajnikanth..mmg smgt tgk critanya...wlupun ada sket agak katon dia punya stail...hehehe...tapi mostly jln crita tamil yg dia bawak byk pengajaran yg d smpaikan...wlupun x paham bahasa tamil tu...(pandu pada subtitle jer) hahaha...patot pon d gelar 5 star punya hero tamil ni..sy sokong! hohohoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...