Nuffnang Ads

Saturday, April 16, 2011

Maharaja Lawak Minggu ke-3..Lawak muzikal lalat dari Nabil memang terbaik..

Hi,/hihi
Minggu ketiga Maharaja Lawak tak de siaran langsung kat Astro Ria dah..Kali ni dan seterusnya akan hanya ada di Astro Warna.. Dah lah aku tak langgan Warna ni..So layan kat youtube je lah. Bila aku tengok tadi..lawak juga Nabil dengan muzikal lalat nya. Kreatif betul la Nabil.. Kau, kalau lawak selamba tak de dialog memang menjadilah Nabil.. Lalat pun kau boleh buatkan cerita untuk dilawakkan. Tapi flow jalan cerita lawak Nabil memang berkait aje.. Tak de sangkut-sangkut. Nampak la yang Nabil ni ada buat homework dulu sebelum nak present..

Sesetengah orang tak suka tengok rancangan macam ni. Tapi bagi aku, untuk release kan tension ok gak sesekali layan tengok.. Betul tak?

Jom layan tengok lawak lalat Nabil..


Apa pendapat korang? Rasanya kalau Nabil buat selamba dalam lawaknya, mungkin juga dia boleh kalahkan JOZAN.. dan besar kemungkinan juga boleh kembalikan balik zaman keglamoran Nabil dalam lawak ni..Boleh monang bosar ekau Nabil.

/bye



6 idea dari anda:

Zyash said...

untung la nabil kalau dia monang laei...huhu
HEARTBEAT

Birthday Giveaway by SAYS.my!!

~~Ticer Wann~~ said...

sanggup cari kt utube video dia ni... lawak dia mgu ke 3 mmg terbaekkk

nurayunni said...

lawak die mmg best!!

Nur Hanani said...

@Zyash
yerlah,memang untung laa.. :)

Nur Hanani said...

@~~Ticer Wann~~
lawak minggu ke3 memang kelakar.. :)

Nur Hanani said...

@nurayunni
yer,betul.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...