Nuffnang Ads

Tuesday, April 19, 2011

Nak atau tak nak cash out Nuffnang ni?

Hi,/hihi


Nak atau tak nak cash out Nuffnang aku ni? First time ni macam kalut lebih pula. Padahal bukannya banyak pun.. Hehehe..


Dua BE aku dah tukar jadi metered earnings..Sob sob sob.. Kempen Digi iPhone tu yang paling lama jadi BE aku. Nak dekat sebulan juga la dalam blog aku ni. Dengan berakhirnya dua kempen tu..makanya aku boleh dah tekan butang cash out. Sebab dah lepas RM50 kan..Ni kira first timelah income aku dengan Nuffnang. Walaupun tak banyak..untuk blogger baru macam aku ni, kira ok lah kan..

Tapi, BE baru tak datang / muncul lagi dalam blog aku ni..Huhuhu. Tak pe, sabar je..insyaAllah.. 


Ini first time akaun Nuffnang aku boleh cash out. Dah RM80.13.. Tengah fikir nak tekan butang cash out ataupun tunggu akhir bulan 4 ni nak cash out kan.. Baru pertama kali kan..terasa juga laa..

**Mood : Happy**wink..

/bye



11 idea dari anda:

@e_da said...

tunggu rm 100..tekan cash out..hehehhe

Diana2u said...

Tunggu rm102 la..ihihihi..kalo cash out kan tolak rm2..ihihihi :p

ckg.fidah said...

heheh.btul tu diana2u.snok dpt wet.. permulaan baik..tahniah

Nur Hanani said...

@@e_da
hahaha..tunggu rm100 ek? :)

Nur Hanani said...

@Diana2u
aah kan..tunguuuu :)

Nur Hanani said...

@ckg.fidah
Aah la, satu permulaan yang baik untuk saya.. :)

Cikgu Den said...

bestnya. nak be...

SAYS.my 3rd anniversary birthday giveaway

KiD said...

tunggu hujung bulan.. baru cashout..

Nur Hanani said...

@Cikgu Den
saya pun nak BE gak.. :)

Nur Hanani said...

@KiD
yer la kan. Tunggu hujung bulan ni . Takpun, cukupkan RM100 dulu :)

mamasuri said...

hehehe..tak pernah cash out lagi..uhuk2..apa kata tunggu sampai 100?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...