Nuffnang Ads

Friday, April 22, 2011

Sereni and Shentel Headband. Sooo beautiful..

Hi,/hihi

Sekarang ni banyak benar aksesori yang berada dipasaran. Aku sangat suka tengok headband dari jenama Sereni and Shentel. Sangat cantik dengan batuan kristal serta reben yang memukau mata. Warnanya juga sangat cantik..Tapi kita nikan bertudung. Jadinya tengok je lah kan.. Cantik sangat.









Kalau kat Malaysia ni yang suka pakai headband ni ialah penyanyi Jazz Najwa Muhyiddin. Kenal tak?Haaa..tengok gambar kat bawah ni.

Penyanyi Atilia pun kadang-kadang pakai juga headband ni..







Cantikkan? Memang menyerlah betul kalau pakai dikepala sebagai aksesori tambahan. Apa pendapat korang?

Kalau berminat dan nak tengok lagi aksesori yang cantik ni, bolehlah ke website Sereni and Shentel di SINI.
Gambar dari En. Google..
/bye



6 idea dari anda:

rara pinkmafia said...

alololo comelssss kan.dulu masa i free hair.ske kumpul.

hanani0210 said...

rara> aah kan..kalau kanak-kanak pakai ni cute.. :)

cikgurofidah said...

tak salah.pakai kt umah...bnda cm ni pun dh ada nilai skrg

hanani0210 said...

@cikgurofidah
aahkan pakai kat rumah pun boleh. Berhias untuk suami pula.. :)

leyzajamil said...

cantiknya kalau pakai jenjalan tpi kita pakai tudung, tp buat aksesori ltk ats tudung ok tak? syg nak pakai kat umah bkn org tgk pun..hihi

hanani0210 said...

@leyzajamil
hahaha..skang ni fesyen org bertudung pun dah macam-macam..boleh aje,tapi kalau org tengok..glemer u.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...