Nuffnang Ads

Wednesday, April 6, 2011

Wow!!! Insurans $1 juta untuk Rambut Unik Bintang Sukan..Biar Betul..

Hi,/hihi
Wow!! itulah ayat pertama yang aku ungkapkan bila membaca artikel mengenai uniknya rambut bintang sukan Troy Polamalu..Ni first time aku dengar berita ni..Wowww..

Apa yang uniknya rambut dia sampaikan sanggup diinsuranskan sebanyak $i juta US Dollar (RM3.02 juta)??Jom tengok..




Huhuhuhu..unik gilerlah..kembang setaman gituuu..
Siapakah bintang sukan ini?
Troy Polamalu yang berusia 29 tahun merupakan ahli sukan di Amerika. Dia memberitahu bahawa rambutnya itu disimpan sejak zaman belajarnya di kolej dan ianya menjadi satu identiti buat dirinya..

Polamalu berkata, semasa musim sukan bola sepak, dia syampu rambutnya selang sehari. "Namun, semasa musim sukan itu berakhir, saya hanya membasuh rambut saya sekali seminggu tetapi saya menggunakan perapi rambut pada setiap hari," katanya. Menurutnya, dia mempunyai rambut yang lebih panjang daripada isterinya. "Isteri saya tidak terlalu gembira dengan rambut ini," katanya. - Agensi 

Petikan ini diambil dari SINI.
Dasyat tu, dia juga merupakan duta bagi syampu yang dipegangnya itu? Syampu apa tu ye? Head n Shoulders kan??? Memang unik lah rambutnya yang bernilai $1 juta US Dollar tu..

Agak-agaknyalah kan..kalau rambut kerinting halus tu pun kira unik gak kan..nape tak de pengiklan syampu yang nak amik dia jadi model iklan ye?? sebab tak cantik atau tak glemer ataupun tak de pakej menarik??

/bye


6 idea dari anda:

nurra said...

hahaha..rambut dia tersangatlah unik

Nur Hanani said...

unik sangat sampai diinsuranskan sebanyak $i juta kan.. :)

Bella Enveeus said...

Oh tak sanggup sampai rambut pun nak insurans.. Agak2 dia takut kalau2 terbakar rambut cam Michael Jackson dulu, tu yang cepat2 insuranskan..

Oh, I baca nama dia sekali pandang nampak Troy Pemalu.. LOL! Terkejut gak, terpaksa pandang 2,3 kali untuk kasi confirm.. Hahahhaa

Nur Hanani said...

@Bella Enveeus
troy pemalu??hahahaha... :)masa first i taip nama dia pun..kena comfirmkan 2 kali. kang silap taip,naya nama orang pulak.. :)

MrS. F!zA said...

mak aihh..mmg kemabng tk kuncup2 dah ni..hihi.. mcm mna la dia blh jga rmbut tebaiii gini..

Nur Hanani said...

@MrS. F!zA
kembang tak kuncup2 tulah keunikan rambut dia yang sampai jadi duta syampu n diinsuranskan..keunikan rambut polamalu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...