Nuffnang Ads

Wednesday, May 18, 2011

Big Apple, Big Apple, Epal Besar..

Hi,/hihi

Antaramuka pengguna website Big Apple..Cun kan..

Yang menariknya mengenai website Big Apple ni ialah karakter watak yang cantik dan paparan yang sangat memudahkan pengguna.. Aku siap buat pusingan tawaf tengok setiap fungsi button dalam website ni lagi. Ok la..suka tengok paparan kartun yang cantik kat situ.


Dekat sini juga dia ada bagitahu, jenis donut yang menjadi kegemaran ramai..Kegemaran yang pertama ialah The Alien diikuti Duren Duren dan yang ketiga Pink Twister..Ketiga-tiganya aku tak pernah try pun..Harus cuba lah nanti..


Lepas tu, siap boleh order lagi tau..isi je form order ni, klik klik..buatlah pilihan tempat yang kita nak pergi ambil dan kliklah pilihan donut yang kita nak tu..


Lepas dah isi order form dan pembayaran melalui credit card..tekan aje button submit tuu. Tapi, tak de delivery lah. Kena pergi ambil sendiri kat tempat yang kita dah pilih siap-siap tu. Pembelian haruslah paling kurang satu dozen.. Cara ni baguslah untuk yang tak nak tunggu lama dan jimatkan masa..Tapi, aku lagi suka beli on the spot. Puas hati..hehehe

Ok, berbalik pada cerita asalnya...Hari tu, masa pergi Jusco Seremban 2..teringin lak nak makan donut. So, usha usha la kat Big Apple ni. Apa menu yang terbaru dan best..Nasib masa pergi tu, tak de orang pun. Bolehlah tanya dan tenung lelama sikit.

Dah lama rasanya tak membeli donut ni. So, aku ingat nak try lah beli donut yang kecik-kecik je saiznya.. Sekali tengok macam rupa sushi pun ada.. Empat segi lonjong kan..hehehe.





Set donut yang aku beli ni ialah 9 biji dengan harga RM11.00 rasanya lah, Dia ada 3 pakej iaitu nak 9 biji atau 15 biji atau 20 biji..Yang aku beli ni pun, berhari juga nak dihabiskan..Mau bertambah gemuk aku kalau makan sekali ngap habis..hehehehe

Korang suka ke Big Apple, Epal besar ni? Ke lagi best J.CO Donuts & Coffee?Ini semua makanan nak tambah kalori kat aku je ni..Hehehehe

/bye





12 idea dari anda:

CIK FERRA AWW said...

I TAK PENAH LAGI RASA YG DONAT KECIK2 TUH.

rara pinkmafia said...

knp bile klik komen box kuar iklan eh?

anyways rara suke gile BA.

cikgurofidah said...

eeeeeeeeeee...bes nye.baru ni lalu kt BA x singgah lak.x tengok lg kek kcik2 tu.kalo tau dh smbar dh.. org puasa memang meleleh air liur ni

Liena Cutez said...

sedapnyer. jom blanje liena ;)
btw, nandos punye web pon agak comel jgk.

hanani said...

@ferra
sedap juga yg kecik tu. Rasa sama macam besar..tapi dia buatkan size kecik. Senang nak makan.. :)

hanani said...

@rara pinkmafia
eh ye ke,akak klik reply tak de lak kuar iklan..tak tau la dik. BA ni memang best kan.. :)

hanani said...

@cikgurofidah
Tak pe,esok2 leh beli. Orang puasa ni,semuanya sedap je nengok. :)Tapi bila buka puasa..kenyang tgk makanan. hehehe

hanani said...

@Liena Cutez
jom jom..akak blanje,awk bayor. hehehe..oh ye ke,nandos punya website pun cun..nak g tgklah nanti :)

Bella Enveeus said...

Oh yum Donashi!! I tried when it first came out.. Siap beli yg 20 biji punya.. Sehari je dah habis bila share2 whole family.. Hehe.. Sebab dia bite size so senang nak habiskan..

hanani said...

@Bella Enveeus
aah,memang bestkan. Sesuai la saiz macam ni..senang nak makan.. :)

Fatin Baharum said...

donut yang macam sushi tu best tak ? pernah tengok member² beli berdozen², cantik mmg nampak macam sushi, rasa dia camne ea ? ada flavour dalam ke cane ?

latest entry : cheese tart ♥

hanani said...

@Fatin Baharum memang best rasanya.. flavour dia macam donut yang saiz besar tu. Bezanya sebab saiz aje.. Tapi semua nya memang bestlah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...