Nuffnang Ads

Tuesday, May 31, 2011

Clinique..bukan klinik tau..

/hihi
Ahad hari tu, temankan my sis beli baju anaknya di Sogo..Ada sale untuk bahagian kanak-kanak. Tapi aku tak sangguplah nak masuk kat dalam tu. Ramai sangat orang.. So, aku ronda-ronda kawasan sekitarnya aje.


So,aku pergi kat kaunter Clinique dan disebabkan staffnya sangat peramah dan baik aje..so, tanyalah macam-macam. Ikutkan katanya, kalau kita jumpa dengan doktor pakar mengenai masalah kulit, doktor tu akan suggestkan kita gunakan Clinique. Betul ke eh? Aku pun tak tau..Mungkin la kot.

Sempatlah snap beberapa gambar. My sis pun minat nak beli BB Cream dan juga untuk liftingkan kulit muka..BB Cream Clinique cuma berharga RM105 aje.


 Starter set ni berharga RM250 aje. Ok la kan.. Harga sangat berpatutan..

Dalam set ni ada BB Cream. Kalau beli tu aje, Harganya RM105. Tapi kalau beli yang dah siap set ni, harganya RM297. Berbaloi la juga.. Banyak barang dalam set ni.


Majoriti kaunter kecantikan kat Sogo ni, ada buatkan promosi set macam ni. Biasanya waktu krismas lah yang paling meriah..harganya pun lagi elok kalau beli set..

(**Niat dihati nak try Hada Labo la pas ni..Hehehehe). Produk Clinique ni..my sis suka pakai..
/bye


0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...