Nuffnang Ads

Friday, May 6, 2011

Estee Lauder untuk Hari Ibu?

Hi,/hihi
Hari Ahad ni kan Hari Ibu? Apa salahnya kita beli barangan hadiah untuknya? Bukan apa..saja suka-suka..bagi hati ibu kita ni gembira kan. Tak salah rasanya..

Jadi, masa aku ke Midvalley..ada booth Estee Lauder dekat South Court. So, aku pun pergilah tengok.. Macam best je event yang dibuat.. Setiap pembelian dengan harga yang tertentu akan mendapat peluang disolekkan dan photoshoot secara percuma. Siap dapat pakai pakaian dari designer lagi..







Snap gambar ni sebab kan model lipstik yang paling besar pernah nampak.. Hehehe



Harga set ni hanyalah RM375. Tapi untung tau..ada 5 batang lipstik, glos, 3 perfume, eye shadow dan blusher. Berbaloi-baloi. Ni setahun punya stok pun terlebih cukup..


Set perfume ni bukan yang kecil tau. Sederhana saiz. Beli set perfume ni dan dapatkan satu batang lipstik percuma dengan harga RM180 sahaja.


Set yang ini kalau bagi hadiah pun sangat best tau..Perfume Estee Lauder Sensuous ni best bau dia.


Bestkan? Estee Lauder punya barangan ni memang menarik je nak beli..So, kepada para bapa atau pun anak-anak..apa lah salahnya, keluarkan sedikit wang untuk menggembirakan hari para ibu kita.. Setahun sekali je..Mesti diorang akan ingat dan sangat suka..

/bye



8 idea dari anda:

leyzajamil said...

tak sempat nak bagi ibu, kita yang pakai dulu haha..

hanani0210 said...

@leyzajamil
HEHEHE kalau dah kawin..suh suami belikan bagi hadiah kat kita.. :)

nurfarah nadiah said...

mahalnyer.. walaupun berbaloi..tapi koyak rabak poket huu *pengsan*

THE LEKAT LEKIT STORY said...

takpe nak membeli tp biarlah dalam kemampuan. Apapun hanya setahun sekali hr Ibu, kalau dah mampu.. ok le tu.

hanani0210 said...

@nurfarah nadiah
hmmm ye la..ikut pada kemampuan lah kan.. :)

hanani0210 said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
ye la kan..ikut pada kemampuan kita. Kalau rasa ok, bolehlah beli. Kalau sebaliknya..jamu mata je pun apa salahnya..hehehe :)

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiy you ! ;)

hanani0210 said...

@Einaz Shah Rizal Thomas
Haii.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...