Nuffnang Ads

Monday, May 2, 2011

Fesyen topi pelik..

Hi,/hihi
Fesyen bertopi ni mungkin adalah satu trend masyarakat disana rasanya. Sebabnya majoriti yang hadir ke majlis Royal Wedding Prince William dengan Kate Middleton hari tu memakai topi sebagai aksesori di kepala..

Jom tengok ..












Bagi mereka mungkin ianya sangat lawa dan cantik dipakai. Tapi bagi pendapat aku lah yang tak pernah nampak ni, macam pelik je .. Korang rasa macamana?

Gambar dari SINI.




4 idea dari anda:

~~Ticer Wann~~ said...

tolonglah dorang ni... haha...mangsa fesyen ke apa nih?

hanani0210 said...

@~~Ticer Wann~~
Kadang-kadang terlampau sangat nak berfesyen boleh jadi mangsa kepada fesyen tu sendiri..huhuhu :(

cikgurofidah said...

trend yang di kutuk dalam dunia fesyen.baru je baca dlm paper semalam

hanani said...

@cikgurofidah
wah, sampaikan orang dari dunia fesyen pun komen..dasyat fenomena topi pelik ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...