Nuffnang Ads

Sunday, May 1, 2011

First time ke Office Nuffnang..

Hi,/hihi
Bila first time kita nak ke sesatu tempat yang tak pernah kita jejak tu, mesti akan sesat kan.. Haa tu lah yang berlaku pada aku. Jumaat lepas, habis je waktu sekolah aku bergegas nak ke KL..Uish..jammed ko jalan. Kalau aku keje kat KL, huyyyooo penat dalam kereta je lah..

Ok, berbalik pada citer asal. Tujuan aku ke Opis Nuffnang sebab nak ambil hadiah Contest Lancome aku. Berpusing-pusing aku kat tempat yang sama 2 kali juga la, dan 2 kali berhenti tanya orang.. Jalan KL kan sesak, takkan lah nak redah kesesakannya lagi. Lebih baik stop kereta dan tanya orang.

Akhirnya, sampai juga lah. Memanglah tak susah kalau dah tau..Office Nuffnang ni dalam bangunan Heritage House. Senang sangatlah..


Inilah dia bangunan Heritage House.. Kalau kat Jalan Yap Ah Shak tu, inilah satu-satunya bangunan bertingkat yang tinggi..


Pandangan dari depan bangunan Heritage House.


Naik je lah lif ke tingkat 12. Akan jumpalah signboard ni..Senang je kan..


Hmm akhirnya..tekan bell ye bila dah sampai..Masuk je dalam ni, aku dilayan oleh Thara Sofian. Tak sempat nak ambil gambar ke apa..dalam opis Nuffnang ni, pekerja nya semua busy sangat. Tak masuk sampai ke dalam pun. Kat tepi pintu je, dia bagi barang. Hahahaha..lawak sangat. Nak sampai ke sini dekat sejam lebih juga lah..Ambil barang tak sampai pun 5 minit..

Jadinya, lepas ni kalau sesape nak pergi ke office Nuffnang ni, ingatlah gambar bangunan yang aku tempekkan kat atas ni..

Ada sesiapa yang sesat masa ke pejabat Nuffnang? Ok lah, akan ada sambungan pada entri Lancome pula lepas ni ye.. hehehe

/bye


8 idea dari anda:

GDI : Pandangan saya said...

tahniah sebab menang contest, pas ni lih la mekap cam artis diva kan, kan, kan.....

Bella Enveeus said...

First time pergi, dah sampai kat situ cuma tak sure mana satu building.. Haha.. Tapi memang senang pun nak pergi situ..

!! Kodet !! said...

haha , mungkin diorang kerja keras tp income gila2....

hanani0210 said...

@GDI : Pandangan saya
TQ..tak de la pandai pun mekap ni. Tak pernah beli pun..Biasa beli yang basic aje.. :)

hanani0210 said...

@Bella Enveeus
Aah kan..bila dah sampai situ..senang je rupanya.. :)

hanani0210 said...

@!! Kodet !!
yer la kot..tak tau la plak income diorang gila-gila ke tak..

soooooour said...

nk hadiah jugaaaaaaaaaa...........

hanani said...

sooooour>jomlah join contest.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...