Nuffnang Ads

Tuesday, May 24, 2011

Irma Hasmie Model Tudung D'Haja.. Jom Tengok Keluaran Terbaru Butik D'Haja....

/hihi
Ada tak yang minat dengan tudung D'Haja? Kali ni keluarannya memang sangat cantik..Rasanya macam petang ni nak pergi butik d'Haja di Plaza Seremban je..Tak tahan tengok kecantikan tudungnya serta yang paling penting harganya sangat murah berbanding tudung yang lain. 

Tapi..opssss jangan lah melatah. Walaupun harganya murah..tapi kualiti jahitannya sangat dijaga oleh pemilik butik ni. Kalau tak, masakan model terbarunya pelakon Irma Hasmie sanggup jadi modelnya..Cantik je dia pakai tudung d'Haja ni..

Jom tengok keluaran bulan Jun 2011 dari butik d'Haja..






Cantik tak? Cantik kan.. Pelakon Irma Hasmie pun cantik sangat bertudung sekarang ni..Yang penting tudung d'Haja ni semua tak sampai mencecah harga RM100 pun..Sangat berpatutan. Sebelum ni pun, aku ada blogkan pasal butik d'Haja ni. Siapa nak tahu lebih lanjut bolehlah klik kat SINI.

Gambar-gambar kat atas ni, semuanya aku ambil di facebook D'Haja Boutique's. Siapa yang berminat nak tengok apa yang terbaru dan berita-berita sales dari d'Haja..bolehlah pergi kat SINI.

Ada yang nak?Jomlah join my club..Hehehe..

/bye

9 idea dari anda:

cikgurofidah said...

k hanani sdng mencuba bckground blog bru.hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cantik kalau orgnya pandai gayakan..

hanani said...

cikgurofidah>saje tukar2.. :)

hanani said...

lekat lekit>kalau org dah cantik,pakai lagi nampak cantik.. :) kan.. :)

queen of the eyda said...

salam ..
nak tnye .. kenal tak model yg lgi 1 tu ?

hanani said...

queen of eyda> yang mana satu? Nor pengara TV9 tu ke?

queen of the eyda said...

bukan yg .. pkai tdung purple tu .. yg gambar dia sorang jew...

Anonymous said...

salam..ye la eyda.sapa nama model tudung purple tu. sekali tengok dah jatuh tangga la. manis sungguh.

susulemakmanis said...

cantik2 model!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...