Nuffnang Ads

Sunday, May 8, 2011

Jom makan-makan lagi ke KFC..

Hi,/hihi
Masa nak buat entri ni..tetiba teringat kat seorang teman satu sekolah ku yang nama nya diberi gelaran KFC oleh para pelajar. Nakal budak-budak ni tau..


Ok,lama juga tak makan kat KFC ni. Biasanya pergi McDonald ataupun PIZZA HUT aje.. Macam-macam pakej promosi yang KFC ada buat rupanya. Hehehe baru nak tau..






Aku order cheesy wedges dengan toasted twister..mengidam ni. Hehehe

Kalau korang pergi KFC, korang selalunya oder makan apa ye?
/bye



4 idea dari anda:

Dekcik said...

nak mkn kfc gak...

klu free singgah lah..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/owh-lelaki.html

hanani0210 said...

@Dekcik
Ok,nanti akak lawat blog adik tu.. :)

Faris Adli said...

aku suka makan dinner plate atau snack plate

madammondoq said...

Ritu pi KFC laling i order Chicken Chop..tapi i rasa tak sodaplah!! haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...