Nuffnang Ads

Thursday, May 19, 2011

Nur Kasih The Movie.. Penangan hebat 2011..

Hi,/hihi


Tentu ramai yang tak sabar nak tengok Nur Kasih The Movie ni kan..Aku pun teringin nak pergi. Tapi dengarnya tayangan untuk hari ni 19 Mei punya tiket pun sold out..Uiishh penangan dari drama Nur Kasih dengan bilangan penontonnya mencecah seramai 19 juta..Dasyat..

Adakah ceritanya berkesinambungan dengan drama kat TV3 tu? Apakah kesudahan cerita Adam, Aidil dan Nur.. Tak sabarnya nak tengok..




Nampak gayanya, sesiapa yang nak masuk panggung, kena pastikan ada standby tisu la.. Apa la ending cerita ni agaknya..Penangan hebat dari pengarah Khabir Batia..pasti hebat ni..

Jom la kita tengok dulu trailer citer ni..


Lagu temanya juga hebat.Bertemu Cinta.. Dari penulis lirik Hafiz Hamidun dan dinyanyikan oleh Mila AF..


Tak sabar nak tengok.Ada tak yang dah tengok?Apa komen korang?

/bye



6 idea dari anda:

leyzajamil said...

lom tengok lagi!!! tapi hati dah tak sabar nak tengok kat wayang.

kenali tanda suami nak kahwin baru

hanani said...

saya pun tak sabar nak tengok...

cikgurofidah said...

haaaa.mesti tgk fenomena mlm td ni.he..mmg pn kna sdia tisu...beli byk2..
drama pn sedih...tgk making pun sedih..film nya tgk jela nti

epal juicy said...

cte 2 mmg best la.mantop.insaf skit bile tgk. :)

singgah blog ni :)
http://www.epaljuicy.blogspot.com/

miss epal said...

mmg best cte ni.huhu.cdih x dpt tgk lg. :(

btw,snggah blog sye. :)
http://www.epaljuicy.blogspot.com/

hanani said...

@epal juicy
bestnya..awk dah tgk eh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...