Nuffnang Ads

Thursday, May 19, 2011

Ziana Zain masih maintain dalam usia 43 tahun.

Hi,/hihi


 Kalau tengok pada cover majalah inTrend dengan GLAM ni pun kita tak akan sangka umurnya sudah menjagkau 43 tahun. Masih maintain cun lagi..Cayalah..

Siapa yang tak kenal Ziana Zain kan? Sejak dari dulu lagi..memang tiada yang dapat menggantikannya..Dalam diam tak diam dah lebih 20 tahun dia berada dalam industri seni tanah air. Ingat dulu lagu dia yang hot.."Sekebun cinta yang ..." Dengan suara nada tinggi dan penampilan yang senantiasa nampak vogue gitu..tak menampakkan usianya yang sebenar. Baru-baru ni Ziana Zain telah menyambut hari jadi yang ke-43 tahun dengan tema purple..Cun sangat..

 Maintain seksi kan?Kalah masa zaman anak dara dia dulu. Sekarang ni bertambah kejelitaannya..Gambar dari  www.mohdhaiqal.com




Kek hari lahirnya pun bertemakan barangan berjenama YSL.. Cantik kan? Nak buat ni tidaklah..tengok kek orang pun dah cukup..Hehehe..Gambar dari  www.mohdhaiqal.com

Ziana Zain bersama kelab peminatnya..Tema purple. Cantik gak kan kaler ni..

Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut boleh baca di akhbar KOSMO di SINI.

Bagi pendapat akulah, hidup Ziana Zain pun dah lengkap. Ada anak seramai 4 orang,3 lelaki dan seorang perempuan..memiliki keluarga yang bahagia..masih lagi mempunyai peminat yang meminatinya.. Memang kepuasan sebagai anak seni tu, telah pun dimiliki olehnya. Lagipun, dia pun dah ada taraf levelnya yang tersendiri.. Ok la kan..

Ziana Zain yang kini popular dengan single terbarunya Pawana ini bakal muncul dengan sebuah lagu duet baru berjudul Misteri Cinta bersama penyanyi, Sohaimi Mior Hassan.

Syabas lah Ziana Zain..maintain vogue gitu..i like.. :)

/bye


2 idea dari anda:

madammondoq said...

memang maintain hebatlah ziana ni kan? hope akan jadi mcm die..slim..hehe..

hanani said...

@madammondoq
ye..maintain slim aje.. :) tapi kena kuat semangat la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...