Nuffnang Ads

Friday, June 24, 2011

Cerita ke Pejabat Nuffnang di Heritage House..

/hihi


Tadi aku ke Heritage House yang mana terletaknya pejabat Nuffnang didalamnya.. Ini kali kedua aku ke pejabat Nuffnang ni. First time pergi dulu, berpusing-pusing gak mencarinya.. Senang aje..(siapa yang nak minta directions jalan ke sini, habaq mai naaaa)..

Nape pula aku nak pergi ke Office Nuffnang ni? Haaaaa First Time ke Office Nuffnang ni dulu sebab nak ambil hadiah yang aku menang sebab Contest Lancome. Kali kedua ni pula sebab nak ambil hadiah gak la, contest gak. Best gak jadi blogger ni kan. Walaupun income berblogging aku tak sehebat otai-otai blogger yang lain, tapi aku semakin jatuh hati dalam berblogging ni. Seronok kan.. 

Kali ni aku menang Contest Movie Transformers 3 : Dark Of The Moon dengan Contest Dettol dari blog Redmummy.. Apa yang aku dapat? Haaa tunggu next entri ye. Best sangat hadiah nya..

p:s/ Setakat ni dah 3 contest anjuran dari Nuffnang aku dapat dan hadiah nya memang sangat best dan tidak mengecewakan.. Korang pernah tak join contest dari Nuffnang?

/bye


15 idea dari anda:

saya_arief said...

den xpenah pegi ag office nuffnang nieh.
:D

tahniah btw.

KiD said...

fuiyoooo!! hanani, jumpa di sana.. di sanaaaaaaa...
GIVEAWAY : Aku menang TIKET Wayang TRANSFORMERS | ...

hanani said...

saya arief> TQ ye.. kalau tak de sebab, saya pun tak sampai pjbt nuffnang tu. :)

hanani said...

kid> jumpa disana.. :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

beshnya dia menang..macamana nak join contest nuffnang

hanani said...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ > TQ, kena selalu tengok website nuffnang.. :)

June Shukor said...

nani, rajinnye join contest nuffnang. akak tak pernah join lagi. hehehe.. teringin la pulak join bila tengok nani dah menang a few ni.

i love blogging too. best kan mencurahkan ke atas screen (tak kisah lah kisah apa pun yang kita nak tulis kan)

anyway, ofis nuffnang tu belakang ofis lama akak dulu. :)

feyus said...

Wow, bestnye.. teringin gak nk pegi ofice nuffnang.:)
Nama-nama paling pelik di dunia

Mama Zharfan said...

congrats tau!
me so far pernah 2 kali menang contest nuff-both dpt cash :)

hanani said...

kak june> oic, opis lama akak ke? hehehe..jom la join contest. Mana tau ada rezeki. :)

hanani said...

feyus> kalau teringin, pergi je.. :)

hanani said...

MZ> oic..dapat cash lagi best.. hehehe TQ yer. :)

deqlis said...

tahniah..
deqlis 2 kali menang, tp dua2x kali tak p opis..

sekali terus amik kat d curve, sekali lagi en hb yg amik kat opis Nuff nie..deqlis tak pernah jejak lagi...

hanani said...

deqlis>ok la tu..tak yah nak kesana, ada yang tolong amikkan.. :)

Hello Aai said...

Nak tnya mcm mane nk ke pejabat nuffnang..sy nak amik hadiah tp xtau jln

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...