Nuffnang Ads

Wednesday, June 22, 2011

Cucur Udang Alor Gajah, Melaka yang tersangatlah sedap.

/hihi

Terliur tengok gambar ni balik.. Memang superb sedap.. Cucur udang Alor Gajah Melaka ni pernah keluar dalam TV3.. tak ingat pula rancangan apa. Kalau sesiapa yang sekali makan, pas tu mesti nak lagi rasa. Ok, sepinggan cucur udang digambar atas ni adalah untuk seorang makan dan harganya cuma RM3 sahaja. Memang kenyanglah..



Ok, zoom sikit gambar makanan ni.. Bila tengok gambar pun, tahu sedap kan.. Kalau waktu musim cuti memang sekejapan je habis ni.. Rahsia nya mungkin pada kuih cucurnya dan juga sambalnya yang sedap.. Memang tetiap hari sales dia habis sold out ye. Tak de yang dijual untuk esoknya..Jadinya memang fresh laa..

Ada yang teringin nak makan? Bolehlah ke Alor Gajah dan tanya je lah orang kat sana.. senang aje. Ataupun cari je la bus stand Alor Gajah ataupun Majlis Perbandaran Alor Gajah.. Depan saje dengan bangunan tu..

/bye

9 idea dari anda:

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

pagi² tengok nih bikin air liur meleleh

hanani said...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ > hehehe terliur tengok :) sedap ni tau..

KAMIHIDUP said...

tokey kedai ni kawan KAMI, heee. :)

blackrosehunter said...

macam sedap je..glurp..

hanani said...

kamihidup> oh ye ke? kawan u? best la..boleh dapat makan free selalu. hehehe :)

hanani said...

blackrosehunter>aah memang sedap tau.. :)

KiD said...

hampes tul hanani.. ni dah tengah lapar nih.. aaaarrhh.. nak makan.. nak makan...

hanani said...

kid> hahaha, lapau la pula nengok gambo cucur ni.. :) sabor2..

MamaAiman said...

salam singgah, google makanan sedap di alor gajah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...