Nuffnang Ads

Wednesday, June 22, 2011

Discover SK-II CRYSTAL CLUB

/hihi


Sebelum ni aku ada buat entri mengenai produk SK-II kan. Jadinya, masa kita beli je barangan SK-II, automatik kita akan jadi ahli Crystal Club SK-II. Apa faedahnya? Banyak tau..



Semalam, barulah aku terima kad Crystal Club ni. Siap dia bagitau berapa banyak points yang dah dikumpul. Boleh redeem dah tu. Boleh dapatkan barang lain yang setimpal dengan points secara free.. Suka,suka,suka.. Hehehe

p:s/ lepas ni kumpul points je lah ..
/bye


4 idea dari anda:

KiD said...

perrrghhh.. SK II mahal neh..
Gambar Anak Happy

hanani said...

kid>mahal..tapi ok :) hehehe

madammondoq said...

wah.. pengguna SK II rupanya yek?? dah bapa lama guna ni?

hanani said...

madammondoq>baru je lagi guna SK-II. Barangnya bagus, tapi harganya buat rasa nak nangis. hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...