Nuffnang Ads

Friday, June 3, 2011

M&M's Vote & Win. BE Bulan Jun.. Jom Pilih Global Character M&M's yang korang suka

/hihi



Setelah lama tak dapat BE dari Nuffnang..kali ni barulah muncul..BE M&M's Vote & Win.. Korang minat tak makan coklat M&M's ni? Aku kalau bab coklat ni, akan beli yang ada peanut kat dalam tu. Sedap je makan dan  kunyah. krup krap krup krap. Sedap...Ok, baru-baru ni M&M's ada buat election untuk pilih global character nya. Kan ada banyak colour coklat ni. Merah, biru, kuning, jingga dan hijau.. Aku dah vote..warna merah gituuu..

Ok, macamana nak vote? Jangan jadi macam susu Dutch Lady hari tu. Korang tak dapat susu yang korang minat. Yang menang Sweet corn kan..Haa..kali ni vote la plak character M&M's yang korang suka..Ada nampak tak iklan kuar kat mana-mana website?


Klik je kat iklan tu ataupun bolehlah ke website ni. M&M's Global Character Elections: Vote & Win.

Lepas korang dah masuk website ni, korang tekanlah VOTE NOW tu. Setakat ni Merah yang pertama lah. Kalau tak suka, korang pilihlah skang ni.

Klik klik aje warna yang korang suka tu..

Ok, lepas tu isi lah apa yang patut seperti gambar atas ni.

Lepas dah baca semuanya, klik je I accept the terms..

Lepas dah accepts, kena isi form atas ni pula..dan lepas tu selesai sudah..


Ok, sekarang jom kita tengok pula hadiah yang akan diberi.


Ok, selesai sudah.. Aku vote for Red..Korang dah vote?
/bye

2 idea dari anda:

leyzajamil said...

nak vote dan nak beli kat kedai jugak lepas ni, kecur dah ni.

hanani said...

leyza>hahaha jom beli.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...