Nuffnang Ads

Friday, June 17, 2011

Mee sup best di Bandar @enstek..

/hihi
Sekarang ni kerja asyik makan kat luar aje. Penatlah, nak masak..(Alasan je ni). Jadinya tekak teringin nak makan mee sup yang sedap ni. Sebelum ni ada buat entri pasal tempat yang sama. makan mee kari yang meletup sedap.. Yang istimewanya makanan kat sini, mangkuk yang digunakan sangat besar ye. Boleh makan untuk 2 orang. Harganya sangat berpatutan. Hanya RM4.50 aje..


Mee sup yang paling best pernah aku makan..harganya cuma RM4.50.
Kenyang sampai ke malam..Meriah kan mee sup ni..


Yang ni pula bubur nasi. Pun sedap juga. Siap sekali dengan sambal dengan
                 sambal kicap. Fuhhh Meletup.. Harga cuma RM3.50


Ini pula air epal asam boi. Wah..sangat sedap tau..
terasa masam manisnya.. Hanya RM3 sahaja..


Kedai makan ni terletak dekat dengan Mydin Bandar @enstek. Dekat dengan Kolej Perubatan KPJ Nilai.. Kalau yang duduk dekat area sini, memang tahu lah pasal kedai ni. Makanan lain yang best semestinyalah lauk asam pedasnya.. memang terangkat masa makan. Tak toleh kiri kanan pun.. Hehehehe

Korang nak try?meh la ke sini..
/bye



7 idea dari anda:

KAMIHIDUP said...

oh, kat mydin tu, tahu, nanti nak try. :)

KiD said...

air asam boi memang peberet kid.. limau asam boi, jambu asam boi, epal asam boi.. perrrgghhhh.. segarrrrrr
Bocok untuk Anak

transformed housewife said...

kami baru beli rumah kat kwsn tu. nanti bila2 pergi tengok rumah, bolehla singgah cuba.

hanani said...

kamihidup> ok, try la. :)

hanani said...

kid> asam boi memang best sangat kan :)

hanani said...

transformed housewife> oic..u baru beli rumah situ? Ok, nanti leh try.. :)

Cahaya Kita said...

saya dah try airepal asam boi nie. memang sedap... lagi2 bulan pose nie.. aduiihhh teringat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...